gostinci in delovni čas

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
naš lokalc ma ob ponedlejkih zaprto. to sem dojel ob prvem poskusu, k sem si zaželel piva.
in po dolgem času se ta torek odločim, d agremo z družino do lokalca na sadno non alko bavario. e prst v rit. ob torkih ne dela. tut na urniku lepo piše, ponedeljek, torek zaprto.
ajde si rečem, bom šel naslednjič, k me prime, sam ne ponedeljek in ne torek. a lej ga zlomka. zraven urnika, take lične tablice, je en a4. poleti ne delamo pon, tor in sreda. se pravi dela 4 dni v tednu. ok, bomo šli v četrtek, k ni tazga drena.

ta četrtek bo glih čez kak teden, dva, ke rme pač prime občasno. apmapk ne. ne delajo tudi v prvi polovici avgusta. so na kolektivnem dopustu.

in nej mi zdej kdo omen recesijo. delajo 4 dni v tednu, si privoščijo dopust..mislim. namest da bi bil vsak dan gor in gledal lepe zlate prinašalke, k sprehajajo zlate prinašačlce in labradorce. sem pa keke gre kaka tudi brez psa, kaka na kolesu.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Pa v kaki vukojebini si ti doma, da imaš sam eno gostilno?
evil.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
3 gostilne na 3km klanca. pa zdej se dela še objekt za opoldanske počitke.

je pa res, da prva gostilna, na začetku klanca ima odprto samo vikende. tisti, k dnevno šopajo gor dol, pri njemu še niso ne žejni, ne lačni.
drugi dve sta pa na vrhu. ena fura propagando in domačo postrežbo, zato so odprti non stop. sam nimajo bavarie. druga ima uvožene delavce, šefa obrata, pa črnogorski urnik.

alkoholik
kaj gostinec dela, ko nima odprte gostilne?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
pa tud vztrajen si!

mene če bi 2x nategnil, sploh 1x neupravičeno, ne bi več probaval...

drugače gostinec mora tud narest tedenske inventure (če jih), potem mora papirje uredit. Pa to govorim samo v primeru bifeja! Če je gostilna je treba pa še poleg prej naštetega kuhinjo v red spravit, zaloge hrane preverit... sej ni frej in gleda v zrak.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
zalogo pa inverturo menda ja dela on line.

alko
prenavljat tri dni an teden tut ne gre. počivat pa menda tut ne tok. če sebe pogledaš, verjetno počivaš 6 ur na dan.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja in kje piše, da vseeno ne pride do napak? sej kej se tud ukrade, kej se razbije, ipd...

a si sploh kdaj delal v kakšnem bifeju, da bi vedel kako stvari tečejo?

In če tip proda v pon. tor. sre. eno gajbo pira, 3 soke in 5 kav je čist logično da se mu ne splača imet odprt.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

In če tip proda v pon. tor. sre. eno gajbo pira, 3 soke in 5 kav je čist logično da se mu ne splača imet odprt.

A misliš da kaj več prikaže?
grims-1.gif

beyond

Pripravnik
14. avg 2007
174
0
16
Brežice
Citat:
Uporabnik softi pravi:

je pa res, da prva gostilna, na začetku klanca ima odprto samo vikende. tisti, k dnevno šopajo gor dol, pri njemu še niso ne žejni, ne lačni.
drugi dve sta pa na vrhu. ena fura propagando in domačo postrežbo, zato so odprti non stop. sam nimajo bavarie. druga ima uvožene delavce, šefa obrata, pa črnogorski urnik.

alkoholik

Pr nas na vasi mamo 5 gostiln na 2 km in te delajo vsak dan in to kr lepo.
cheer.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Jah mal več pa mora, če bi imel vsak dan odprt... drugač pa... pomoje ene 40% prometa skrijejo...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
prikaže se 40%

on line se dela inventura ravno zarad kraj itd. če ne je brezveze
če delaš na asfalterki, potem v času k se ne asfaltira vegetiraš. torej če si natakar, sigurno nisi v prostem času kirurg, sistemc. in pol je boljš met dva dni manj prostega časa pa 40€ v žepu. ali ne?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
sej natakarji imajo itak ponavadi le 1 dan v tednu frej... al kaj si hotu povedat???

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Kolegica je rekla, da prikažejo minimum(se mi zdi da 400€/mesec). Kasirajo pa ko norci
grin1.gif

@Softi: Odpri bifet. Vrjetn v vaši vasi nis edini, k si zaželi bavarca in ga nemora dobit, ker je povsod zaprto... Bi imel win-win kombinacijo
cheer.gif

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik softi pravi:
... pa zdej se dela še objekt za opoldanske počitke.

Kdo pa še v Sloveniji počiva čez dan? Saj nismo v Montenegro...
Če pa mislijo, da bodo k njim hodili direktorji s tajnicami, pa bolje, da sploh ne zidajo...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik beyond pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:

alkoholik

Pr nas na vasi mamo 5 gostiln na 2 km in te delajo vsak dan in to kr lepo.
cheer.gif

Mamo jih že v centru 5, Aquarius, Markiz, Bolero, Splavar in Jazz so le najbolj znane, zraven je pa še polno manjših.
bonk.gif

Če seveda drži tvoja lokacija "Brežice".