Gostilna na Krasu

tafrishnzelen

Pripravnik
4. sep 2007
260
0
16
Na krasu, še najbolje v okolici Štanjela, iščem gostilno/kmečki turizem, ki bi imel pokrito teraso za cca 70 ljudi, dobro hrano in prenočišča. Prenočišča niso pogoj, so pa dobrodošla
smile-1.gif

Gledal sem že Kraljestvo pršuta v Kobjeglavi, Hišo posebne sorte v Kodretih in Šajno v Šepuljah. Je še kaj pametnega, da ne bluzim po celem krasu?

tincelj

Pripravnik
1. okt 2008
430
0
16
obalca
šajne ti ne priporočam. nekak imajo raje italijane.
hiša posebne sorte je ok. dobra je pa tudi kmetija v Coljavi Ostrouška Pelicon.

apico

Pripravnik
18. avg 2007
117
0
16
Bil enkrat na eni predstavitvi v Hiši posebne sorte. Moram rečt, da je (prevsem notri) zelo lepo, tudi hrana je na nivoju. Nimam pa pojma, kakšne so kaj cene.

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Jaz sem imel svojo poroko v Kraljestvu pršuta in je bilo fenomenalno, ambient, profesionalnost in hrana vse na vrhunskem nivoju.
Je pa bilo cca. 20-30% dražje kot vse lokalne gostilne v radiju 30 km.

Šajna ima lep ambient, le notranjost je premajhna za 70 ljudi. Pa lastnica bi rada, da se zabava konča najkasneje ob 1h zjutraj, ni variante za podaljšanje. Kot je napisal že nekdo pred mano: živijo od Italijanov.

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Bom zvečer preveril vsebino menija in ti ga pošljem.
Cena je bila julija 2009 cca. 65 € po osebi (hrana, brez pijače in torte), bilo nas je 40 + glasbeniki in fotografa.
Gostilna je bila odprta samo za nas, v primeru, da bi bila odprta tudi za ostale goste, bi bilo 10 € po glavi manj.
Če vas je pa 70, bi morala biti pa cena še dodatno nižja, vsaj meni je Simo rekel, da je cena odvisna od števila gostov (več kot vas je, malo nižja je cena).

V glavnem je bilo vse res na vrhunskem nivoju, tudi kompletno vsi dogovori so držali in to brez kakršnekoli akontacije.

Mogoče bom šel ta teden kaj dol pogledat, če bo čas.
smile-1.gif

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Citat:
Uporabnik tafrishnzelen pravi:
Na krasu, še najbolje v okolici Štanjela, iščem gostilno/kmečki turizem, ki bi imel pokrito teraso za cca 70 ljudi, dobro hrano in prenočišča. Prenočišča niso pogoj, so pa dobrodošla
smile-1.gif

Gledal sem že Kraljestvo pršuta v Kobjeglavi, Hišo posebne sorte v Kodretih in Šajno v Šepuljah. Je še kaj pametnega, da ne bluzim po celem krasu?

Gostilna na Krasu