gosta vroča čokolada

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
za darilo bi kupil eno zares gosto vročo čokolado pa lično zapakirano.
v cityparku nasproti špara imajo tole http://www.nomu.co.za/products/hot-chocolate sam ne vem kako je kaj gosta. Vem, da več daš bolj je gosta, sam iz kakava ravno ne moreš gosto nardit
wink-1.gif

Torej kje in kaj lahko kupim, da bo gosta, skor tko gosta, da žlica not stoji
redface-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
v trgovini boš kar težko dobil gosto vročo čokolado. Definitivno moraš stran od poceni izdelkov, možnost pa bi bila tudi, da kupiš čokolado preko nekoga, ki ima lokal. V večini teh primerov pridejo te prave goste čokolade.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.450
3.766
113
V bistvu so skoraj vsi izdelki "vroča čokolada" pri nas res gosti, če jih pravilno narediš po postopku, razen jubileeja (ta ni gosta).

Recimo najbolj pogosta - Dr. Oetker je gosta, tista od Embe tudi.

vroca_cokolada_skatla.gif
27699.jpg

Nazadnje urejeno:

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.445
2.393
113
Pomurje
Meni pa je čudna ta "gosta čokolada", to je ja že puding.

Ko grem v oštarijo imam raje tekočo zadevo(ne kakav), da ne rabim tam jest tega.

Drugače pa Dr.Oetker

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
če je ok kelnarca, te bo upoštevala, ko boš prosil za bolj redko vročo čokolado
wink-1.gif
nekatere že vnaprej vprašajo, kaj ti bolj paše.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
jst tut
smile-1.gif

pol sem šel pa še to iskat, ker bo za darilo pa mal lepš zgleda. Če hočeš še bolj gosto pa med segrevanjem mleka dodaš ščepec ali dva koruzne moke. Mal mi je čudno, ampak bom enkrat probu:)
set_za_dva.jpg

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
jst tut
smile-1.gif

pol sem šel pa še to iskat, ker bo za darilo pa mal lepš zgleda. Če hočeš še bolj gosto pa med segrevanjem mleka dodaš ščepec ali dva koruzne moke. Mal mi je čudno, ampak bom enkrat probu:)
set_za_dva.jpg

Uuuu, tole pa lepo zgleda za darilo!
Kje si kupil, pa caa cena? Hvala
roza.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
1001 dar, nasproti špara v cityparku, cena 23€.
v živo še lepše zgleda. tut škatla je zelo lična, tko da ni potrebno nič posebej zavijat. imaš pa še paket s kakavom, če morda komu ni všeč čokolada.

karin

Zelenc'
15. feb 2010
1
0
1
No.Ena izmed najboljših vročih čokolad je sigurno Cioconat.Jaz jo poskušam dobiti,pa je nikjer ni!Ali mogoče poznate tisti bar v Šentjanž pri Dravogradu?Tistem baru se reče Yagababa.Tam strežejo tisto čokolado.Tako gosta in dobra je.Na internetu si poskušam naročiti to čokolado,pa nikjer ne najdem primernega kompleta!Obstaja 32 vrst te čokolade.Naročiš si jo lahko le v kompletu.Jaz pijem samo nekatere vrste,zato me je strah,da bom ves denar dala zaman!Prosim vas,da mi odpišete nazaj,če veste,kje se ta vroča čokolada kupi.
Karin

akiva

Pripravnik
21. jul 2007
209
0
16
Če veš, v katerem baru jo imajo, se preprosto zmeniš s šefom, če ti proda željeno količino.

Tako sem sam dobil eno vrsto piškotov, ki se strežejo ob kavici. Vprašat ni greh.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
Res je, ali pa kar pokličeš distributerja.

V baru vidim meni Eraclea, nisem poznavalec teh zadev, ampak ta mi je zelo ok. Dobra, gosta ipd. Naročim pač en okus, na meniju je tudi telefonska številka uvoznika, takoj kličem in mojster pove, da ni problema. Lahko naročim in pošljejo po pošti, edino minimalna količina je bila (mislim da 20 ali 40 kosov?).

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Dobra je tudi od Mocarabie oz. zdi se mi, da je Mocarabia. Tam gor v Emporiumu so meli vedno reeeeeeees dobro - najboljša tista z mletimi/narezanimi lešniki noter
tongue-1.gif
njammmm

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
V bistvu so skoraj vsi izdelki "vroča čokolada" pri nas res gosti, če jih pravilno narediš po postopku, razen jubileeja (ta ni gosta).

Recimo najbolj pogosta - Dr. Oetker je gosta, tista od Embe tudi.

vroca_cokolada_skatla.gif
27699.jpg

Ciobar en paketek in deci mleka imas tako gosto vročo čokolado ko evrokrem
smile-1.gif

pikanika

Pripravnik
26. nov 2007
131
0
16
Meni tele industrijske vroče čokolade ne sedejo ravno najbolje, večina mi je preslanih (sploh Ciobar in Eraclea).
Stvar okusa.Eraclea ima zdaj svojo trgovinico v ta novem Mercator centru na Šmartinski. Kupuješ po vrečkah.
Baje se v Mercatorju zdaj dobi tudi Nero od Perugine (ta mi je OK), drugače pa Lind (dobiš v outlet centru v Palmanovi), ta je tudi OK.