Vsekakor rastejo No, takole zgledajo pri nas:
Nekaj jih bo šlo v skrinjo, nekaj v glaže, nekaj pa kar direktno po goltancu. Meni najbolj teknejo pripravljeni takole:
Vzamemo pol malenkosti masla, ga raztopimo v ponvi na vročem šporgetu in nanj damo na pol centimetra debele rezine gobanov. Zapečemo na eni strani, približno 4-5 minut, obrnemo in zapečemo še na drugi strani. Ko so enkrat obrnjeni jih narahlo posolimo in poporamo in jih posujemo s koščki gorgonzole.
Pri času peke ne smemo pretiravat, da jurčki ne spustijo vode in se začnejo dušit. Moramo jih dat res na vroče maslo, da se zapečejo hitro, ne smemo pa masla prežgat.
Aja, ko je gorgonzola stopljena so jurčki pripravljeni.
Nekaj jih bo šlo v skrinjo, nekaj v glaže, nekaj pa kar direktno po goltancu. Meni najbolj teknejo pripravljeni takole:
Vzamemo pol malenkosti masla, ga raztopimo v ponvi na vročem šporgetu in nanj damo na pol centimetra debele rezine gobanov. Zapečemo na eni strani, približno 4-5 minut, obrnemo in zapečemo še na drugi strani. Ko so enkrat obrnjeni jih narahlo posolimo in poporamo in jih posujemo s koščki gorgonzole.
Pri času peke ne smemo pretiravat, da jurčki ne spustijo vode in se začnejo dušit. Moramo jih dat res na vroče maslo, da se zapečejo hitro, ne smemo pa masla prežgat.
Aja, ko je gorgonzola stopljena so jurčki pripravljeni.