Google video talk

nadebudnez

Pripravnik
4. okt 2010
243
0
16
Jaz imam Samsung galaxy S 2 z verzijo Androida 2.3.5,
kolega pa S. Galayx S z verzijo Androida 2.3.4.

Včeraj sva začela uporabljati program Talk za besedna sporočila (mimogrede, to je čisto zastonj, a ne? zakaj bi potem še uporabljal SMS-e?)
baje pa se da na Androidu od verzije 2.3.4 dalje na teh telefonih uporabljati "Google talk vith wideo chat".

Ker tega ne znava me zanima, če kdo od vas ve oz. to uporablja?

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Če imaš zakupljeno kakšno količino prenosa podatkov potem je zastonj (poteka preko interneta).

Gtalk z video podporo ima SGS 2 od 2.3.6 verzije oz. nwm točno katere verzije naprej. Lahko si naložiš custom gtalk app, ki ima video aktiviran, malo pobrskaj po netu.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Nevem ce bo drzalo da od 2 3 4. Ce je na voljo, je namesto zelene bunkice (available) zelena kamera. To je cela znanost

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
No neka izpeljanka 2.3.X je bila, to mi je ostalo v spominu, nisem pa točno vedel
smile-1.gif

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Zadeva deluje, sem jo sam uporabljal...fora je samo, da sem imel na htcju rom z sense in ostalo navlako in je delovalo, namesto zelene pikice sem imel kamero(da dobiš kamero, moraš na gmailu zadevo nastavit) potem sem dal rom CM in zadeva ne deluje, samo zelena pika sveti...
Drugače je pa gtal in video chat zastonj, če si konektan preko wi-fi, drugače se ti sešteva prenos podatkov