Google play in update določenih programov vsak dan

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.401
1.405
113
Na telefonu mi praktično vsak dan javlja, da je na voljo posodobitev za določene programe. Najbolj izstopa aplikacija Facebook. Ima kdo idejo zakaj se to dogaja, ker na izgled ni nekih sprememb. Res pa, da ne pogledam vedno ali se je spremenila tudi verzija updatanega programa.
Telefon je samsung note 3, sistem android 4.3. Se je pa isto dogajalo tudi na Note1.

Nazadnje urejeno:

ales85

Guru
9. nov 2007
3.596
1.214
113
Za začetek lahko pogledaš "What's new", ko odpreš aplikacijo v Google Play in ti napiše, kaj razvijalec vpiše. Velikokrat je sicer kar "Bug fixes, ..." in nič konkretnega ampak vsaj nekaj. Če pa so nove funkcionalnosti, ki morda niso direktno vidne so lahko tudi opisane tam. Mogoče pa je spremenjen celo opis in so novosti tam namesto v What's new.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Facebook ni dobil vsak dan posodobitev. Meni se kaj takega zgodi če recimo posodabljam program preko Edge povezave - prenese recimo do tretjine ali polovice, napiše, da posodablja in potem tudi v Play napiše, da je posodobljen. Ampak naslednji dan pa spet jovo na novo, dokler ne preneseš preko 3G ali WiFi (in spremljaš, če res prenese do 100%).

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik ribicija pravi:
Na telefonu mi praktično vsak dan javlja, da je na voljo posodobitev za določene programe. Najbolj izstopa aplikacija Facebook. Ima kdo idejo zakaj se to dogaja, ker na izgled ni nekih sprememb. Res pa, da ne pogledam vedno ali se je spremenila tudi verzija updatanega programa.
Telefon je samsung note 3, sistem android 4.3. Se je pa isto dogajalo tudi na Note1.

Lahko pa greš v google play na nastavitve in izklopiš samodejno posodabljanje...

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.401
1.405
113
Posodabljam vedno preko WI-FI-ja. Samodejno posodabljanje imam tudi izklopljeno. Ampak kot pravim vsak dan ali pa vsaki drugi dan javlja, da je na voljo nova verzija FB.
Bom malo spremljal zdaj št. verzij pa bom videl če so različne po posodobitvi.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.874
695
113
To ti vsak dan gnjavi za iste posodobitve. Aplikacije se updejtajo tam na par tednov.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:
Uporabnik ribicija pravi:
Posodabljam vedno preko WI-FI-ja. Samodejno posodabljanje imam tudi izklopljeno. Ampak kot pravim vsak dan ali pa vsaki drugi dan javlja, da je na voljo nova verzija FB.
Bom malo spremljal zdaj št. verzij pa bom videl če so različne po posodobitvi.

Ce gres v facebook appu na About ti pokaze katero verzijo? Si kdaj joinal njihov beta program, tam imajo pa res precej updejtov?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.665
6.424
113
Facebook tudi dodaja nova dovoljenja, ki jih potrebuje njihova aplikacija:

1620825_588000514604218_701510988_n.png

Branje SMS? Pošiljanje e-pošte gostom brez vedenja lastnikov?

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.874
695
113
Tako pač je, oni izbirajo pravila igre. Če ti ni všeč si disejblaj aplikacijo in uporabljaj spletno aplikacijo.

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.401
1.405
113
@geronimo: dobro si se spomnil. Mislim, da sem res to nardil s tole beta aplikacijo. Kaka ideja kako naj izklopim?

@ostali:poznam te ostale finte in ja res sem sam naložil aplikacijo. Sprašujem pač zato, ker mi je čudno da so updati vsaki dan oz. vsaki drugi dan....