Google papa baterijo

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Hojla!

Ta teden se mi je updateal Google in od takrat se mi vztrajno prazni baterija. Zjutraj ob pol osmih vzamem telefon s polnilca, ob devetih mi baterija kaže 85% brez nekih posebnih aktivnosti, ob devetih zvečer pa že joka na 5%... Grem gledat, kaj mi papa baterijo, Google je skozi med 52 in 64%...
13.gif
Drugače mi baterija ob normalnih dnevnih aktivnostih, drži slaba dva dni...
Je kaj za naredit al ga bo minilo samo od sebe?
Telefon Note 3, Kitkat 4.4.2.

Lep pozdrav in
roza.gif
!

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.719
113
Hard reset za začetek.

Potem pa ostane samo downgrade, samo pomoje ne bo potrebe.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Kako misliš se ti je updateal Google? Google+ ali Chrome? To sm js updateal ta teden, drugo ne vem če sem (vsaj ponudilo mi ni), pa imam tudi Note 3, 4.4.2 gor
smile-1.gif

Meni trenutno največ pije Storitve Google Play, je pa res, da danes nisem neki dosti uporabljal telefona. Bom vidu, zdej k bom mal več zvečer, če mi bo kaj manj te SGP uporabljalo...

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Kako misliš se ti je updateal Google? Google+ ali Chrome? To sm js updateal ta teden, drugo ne vem če sem (vsaj ponudilo mi ni), pa imam tudi Note 3, 4.4.2 gor
smile-1.gif

Meni trenutno največ pije Storitve Google Play, je pa res, da danes nisem neki dosti uporabljal telefona. Bom vidu, zdej k bom mal več zvečer, če mi bo kaj manj te SGP uporabljalo...

Sorry, Google+... Trenutno stanje je 15 ur 6 min 36 s na bateriji in 34%. Google+ pa trenutno na 35%... Maaaalo se je izboljšalo v primerjavi z včeraj.
bonk.gif

Meni Google Play papa 8%...

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Zanimivo...meni google+ ne kuri nič (vsaj napisan ni). Danes imam SGP na 8%.

Jaz google+ sploh nisem nikoli rabil...poglej nastavitve (če si kdaj rabila G+), če je tam kaj vključeno na novo
smile-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
pobriši cache od aplikacije, pa poglej, da niso vklopljene kakšne sinhronizacije slik...

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Ja, sinhronizacijo slik pa imam res vklopljeno... Samo jo imam že skoz, pa se nikoli nisem zavzela, da bi tolk kurilo baterijo...
crazy1.gif

Trenutno se je malo umirilo, čez vikend sem tu in tam prečekirala in ni bilo za videt, da bi mi Google+ nabijal porabo, tudi baterija je zdržala od sobote zjutraj do nekje včeraj zgodaj popoldan. Danes je (zaenkrat) na nekje 20%...

I

Izbrisan uporabnik 17097

Ne.Telefon takoj po factory resetu,več ali manj v mirovanju pa mi porabi 13% mm-qcamera-daemon