Nekako ne dojamem logike, s katero se arhivirajo fotografije. Če naredim fotko, le ta se samodejno arhivira v google račun. Čez čas jo želim zbrisati kar preko telefona v google+ aplikaciji za android, potrdim zbriši povsod, osvežim da bo za ziher in na telefonu res slika izgine, grem gledat na računalnik v google račun in slika še vedno obstaja. Naredim na telefonu novo sliko in jo spet arhivira, pri tem pa se mi nazaj pojavi tudi predhodno zbrisana fotografija.
Ali pa da poenostavim... če grem zdaj v google+ aplikacijo na telefonu zbrišem par slik, potrdim zbriši povsod, se mi bodo vse zbrisane slike pojavile nazaj takoj ko posnamem novo fotografijo. Ko ene parkrat ponovim brisanje, se potem končno brisane slike odločijo izginiti zs vedno.
Ali pa da poenostavim... če grem zdaj v google+ aplikacijo na telefonu zbrišem par slik, potrdim zbriši povsod, se mi bodo vse zbrisane slike pojavile nazaj takoj ko posnamem novo fotografijo. Ko ene parkrat ponovim brisanje, se potem končno brisane slike odločijo izginiti zs vedno.