Google+ arhiviranje fotografij

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Nekako ne dojamem logike, s katero se arhivirajo fotografije. Če naredim fotko, le ta se samodejno arhivira v google račun. Čez čas jo želim zbrisati kar preko telefona v google+ aplikaciji za android, potrdim zbriši povsod, osvežim da bo za ziher in na telefonu res slika izgine, grem gledat na računalnik v google račun in slika še vedno obstaja. Naredim na telefonu novo sliko in jo spet arhivira, pri tem pa se mi nazaj pojavi tudi predhodno zbrisana fotografija.

Ali pa da poenostavim... če grem zdaj v google+ aplikacijo na telefonu zbrišem par slik, potrdim zbriši povsod, se mi bodo vse zbrisane slike pojavile nazaj takoj ko posnamem novo fotografijo. Ko ene parkrat ponovim brisanje, se potem končno brisane slike odločijo izginiti zs vedno.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Probaj z appom QuickPic. Jaz ravno zato ne uporabljam googlove galerije na telefonu
smile-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.068
6.916
113
pri taščici
Meni je kak mesec ali dva avtomatsko delal arhiv v oblaku. Sedaj mi ga ne dela več, moram pa nekako tisti oblak "zbrisat". Sploh se nisem še ukvarjal s tem.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Sem videl, da je na voljo posodobitev za aplikacijo google+ in upal, da bo delalo boljše. Ampak sedaj javlja čez cel ekran, da so se odločili ukiniti samodejno arhiviranje slik in ne moreš nič stisnit pa nič. Svašta ta zadeva, bo res treba alternative sprobati.