Gonilnik za miško R.A.T. 7 in digital signature

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.358
9.596
113
EU
Miški Mad Katz R.A.T. 7, sem v Winzih 7 posodabljal gonilnik z novejšim. Težava je nastala že pri instalaciji, ko winsi niso dovolili instalacijo speljati do konca, ker nima gonilnik "digital signature".
Pri Rebutu sem s tipko F8 izbral naj ne upošteva preverjanje gonilnika in speljal instalacijo do konca. Miška je delala samo do ponovnega zagona Abaka. Dalje ne več.
tongue-1.gif

Na Guglu sem poskušal vse nasvete za trajen izklop te nore funkcije, vendar to zopet deluje samo kratek čas.
Sedaj je miš totalno neuporaben in začasno uporabljan drugo. Slika težave:

nut-Mikae.jpg

Je način za trajen izklop"digital signature", ker rešitve iz drugih forumov winzi ne upoštevajo.
13.gif

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.358
9.596
113
EU
Z uradne strani sem downloadal gonilnik in pognal exe datoteko za instalacijo.
Preostane še "last good configuration"
grims-1.gif

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.358
9.596
113
EU
Naredil sem to vse po pravilih (uspešno)...vendar ne pomaga..
ohj-CDisab.jpg

Izvedel še naslednji postopek...pa tudi ni učinka...
tongue-1.gif

5vo-Mice-3.jpg

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.358
9.596
113
EU
Podpisal bi sam. Sem na hitro pogledal postopek, pa nimam blage veze kako se to dela.
tongue-1.gif

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.358
9.596
113
EU
Pa še ta ukaz sem izvedel.....

n2t-Mice7e.jpg

Pri ponovnem zagonu znova instaliram gonilnik. Pri instalaciji se pravilno pokaže okno, ki kaže naj vklopim miško v Abaka, vendar je gumb za potrditev siv in ne morem nadaljevati
hysterical-1.gif

r3k-Mice9.jpg

Pri nalaganju malo starejše verzije gonilnika, instalacija gre gladko skozi (brez sivega gumba), vendar winzi zopet zahtevajo signature
cry12bpy.gif

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.358
9.596
113
EU
Zadevo sem rešil:
Najprej naredil image diska spomočjo EaseUs programa. To je zaradi varnosti, če bi bilo še slabše, da lahko povrnem na manj slabše
evil.gif

Mogoče Microsoft ima kakšen popravek za to težavo, zato sem posodobil Winze. Kakšnih sedemsto mega in dobrih sto datotek. Sitnica
hysterical-1.gif

Rebutal abaka in glej ..miška je začela naenkrat delati kot vedno.
grims-1.gif

Microsoft bere Alter in je videl mojo težavo, zato je izdal popravek.
zmaga.gif