golica.tv kosmika

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Haha gledam zdele golico tv...

Groza... energijsko zdravljenje preko tvja... klele kr ena neki maha pred tvjem in zdravi klicocega...

Mislim no... To bi mogla sova nadzirat In tistim k klicarijo vzeti volilno pravico.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Potem pa še nikoli nisi dal na Kanal A dopoldan. Tam imajo to vsak dan se mi zdi. Ene dvakrat sem potrpel in celo poslušal to nakladanje ene 5 minut.
Ko poslušaš klicatelja in igralko pred TV, ne veš al bi se jim smejal; al jokal med kakimi ljudmi to živim.

knike

Pripravnik
1. mar 2013
99
0
6
Ta mambo jambo
stupid-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
aja, ja dopoldne pa res ne gledam tvja.

no najprej sm mislu da kej razlaga v jeziku za gluhe, pa ugotovim da cakre zdravi... no ja, je rekla da energija nima meja...

in una ji sam ime pove in ona ze kr vse ve, kaj in kje jo matra... pa tud ce prekine vezo ocitno cakre vejo na katerem tv morajo delovat... ker mene se vedno hrbet boli, pa je zdravila eno k ima iste probleme kot jest!

pa ni se treba ekrana dotikat. sam sedis pred tvjem in si zdrav.

zdej manjka sam se hujsanje z lezanjem pred tvjem...

knike

Pripravnik
1. mar 2013
99
0
6
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
aja, ja dopoldne pa res ne gledam tvja.

no najprej sm mislu da kej razlaga v jeziku za gluhe, pa ugotovim da cakre zdravi... no ja, je rekla da energija nima meja...

in una ji sam ime pove in ona ze kr vse ve, kaj in kje jo matra... pa tud ce prekine vezo ocitno cakre vejo na katerem tv morajo delovat... ker mene se vedno hrbet boli, pa je zdravila eno k ima iste probleme kot jest!

pa ni se treba ekrana dotikat. sam sedis pred tvjem in si zdrav.

zdej manjka sam se hujsanje z lezanjem pred tvjem...

hysterical-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ma ne, tukaj telo vsaj svica. a ni bl fajn, da ti sam ena maha in bi to topilo mascobo? al pa da bi kar ona telovadila namesto tebe?

knike

Pripravnik
1. mar 2013
99
0
6
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ma ne, tukaj telo vsaj svica. a ni bl fajn, da ti sam ena maha in bi to topilo mascobo? al pa da bi kar ona telovadila namesto tebe?

zmaga.gif

knike

Pripravnik
1. mar 2013
99
0
6
Jaz bi tudi za 1,99 € na minuto šel na TV in z baterijo svetil v kamero..................