goli v hribe

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.229
11.256
113
http://www.rtvslo.si/tureavant...spodobno/270888

okej, ne štekam zakaj morajo goli v hribe in se javno slačit hodit samo stari in ponavadi grdi ljudje...to res ni lep in okusen prizor zato se s prepovedjo strinjam...

Ne znam si predstavljat da v miru grizljam težko prislužen sendvičsredi mirnega hriba, pa mi mimo prikolovrati nag debeluh... samo puška, pa merjasca za odstrel.

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Citat:
a je kanton Appenzell, kamor je številne med njimi vodila pot, precej konzervativen - ženske so tam dobile volilno pravico šele leta 1990.

stupid-1.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.583
5.160
113
Ne zdi se mi, da goli človek v dosegu mojega pogleda mene kakorkoli ogroža. Razen, če to dela z nekim namenom provokacije. Če pa je to res način pohodništva, pa naj bo zaradi mene gol.
Verjamem, da si človek ni naredil obleke samo zato, da skrije svoje spolne organe, temveč predvsem zato, da se zaščiti pred vplivi okolja. Zato je malo neumno zavreči modrost prednikov. Ampak imajo to pravico in naj naredijo kakor želijo.
Za info, obstaja tudi boso planinarjenje v tujini. Poti so seveda posebej izbrane.

Ali sem lahko malo radoveden? Kako se takega planinarjenja udeležujejo ženske v času močne menstruacije? Ali pa gredo na to same take, ki so že opravile z rodno dobo...

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:

Ali sem lahko malo radoveden? Kako se takega planinarjenja udeležujejo ženske v času močne menstruacije?..

Une usput štemplajo markacije.
grin1.gif

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Če so že glih cool, naj bodo še bosi...

Mislim, da so avgusta ali septembra imeli na Radiu 1, kako so neka skupina šli bosi na triglav ... oblečeni ...

Ampak ne vem,e kako lahko greš bos po takšnem kamenju, ki se počiš, da še potem par dni ne moreš stopiti na nogo.
Meni je na triglavu bilo zakon, pa še bom šel - obut in oblečen.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Pot na trkglav je ze tok znucana, da mas feelenig kot da hodis po zglajenem asfaltu!

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.583
5.160
113
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Kaj misliš glede na tiste na slikah?
evil.gif
Ni greh upati, da je fotograf delal med delovnim tednom in je fotografiral samo upokojence...

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.175
7.927
113
Ta leva je pa bolj kot za v hribe primerna za v podzemlje! Škocjanske jame, Postojna...