Golf VR6 - resna debata

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Moj najboljsi prijatetlj je kot nalozbo(ugodno) kupil Golfa VR6, 1996 zadnji letnik, 5 vrat, od drugega lastnika, ki ga je imel 7 let samo na peglanju(iz soseske -nuja, nikoli na avto netu), on je tretji, znana zgodovina, crne barve 95.000km realnih, servisna knjiga, nikoli razbit. Vseskozi vzdrzevan recimo nove gume okoli šip, novi diski etc.. Pomoje edini VR6 tako ohranjen na trgu.
Ideja je peljat zadevo na Worthersee in tam prodat... kako ceno bi nastavili?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.066
5.650
113
hysterical-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
Ceno nastavljat je brezveze, naj taprvo preveri kakšno je povpraševanje in na podlagi tega določa ceno

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ja saj, to je hec.. pri nas so snecerji in kameleoni. V tujini imas pa ljubitelje, razpon pa velik. Jaz bi rekel tam.. 4-5k€ je zmaga za prodajalca in pravega kupca...

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Brezkej
zmaga.gif

Ampak, da je res v originalnem stanju. Da ni, ko odpreš havbo, vseh barv in te že od daleč odbijejo ena wtf platišča. Sicer so všeč lastniku, ampak samo lastniku.
tongue-1.gif

Have fun in dober izkupiček želim.
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Ja saj, to je hec.. pri nas so snecerji in kameleoni. V tujini imas pa ljubitelje, razpon pa velik. Jaz bi rekel tam.. 4-5k€ je zmaga za prodajalca in pravega kupca...

Zato pa cene ne postaviš, ker je nima, ljubitelj bo sam plačal

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.695
6.716
113
pri taščici
Narediš licitacijo?
Daš list papirja, pa napišeš da je licitacija. (z neko pridržano ceno, ali pa ti kolega pred koncem napiše neko pridržano ceno).

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.584
338
83
Kras
www.mtl.si
Preveri na mobile.de cene in potem daš ustrezen oglas gor.
Zraven poslikaj miljaužnt fotk, ki jih daš nekam v cloud in poleg detaljnega opisa avtomobila priložiš v opis še link do fotk. Po moje se bo kupec zelo hitro našel.
Če je seveda avto res tip top v original stanju. Sem videl namreč že kar nekaj ''originalov''.

PS Če ne rabi denarja, naj ga obdrži. Avto bo vsako leto samo pridobil na ceni.
cool-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ne, ne gre za denar, ker ima Alfo
smile-1.gif
(159)
Ne, resno..., to mu tudi sam pravim..., naj ne prodaja, ker bo vsako leto "vec vreden" zaradi redkosti.
Malo tipam, ker verjetno ga bom jaz prodajal na Vorthersee, on gre takrat na koncert AD/DC.
Okviro sva dogovorjena, da pod 3,5k€ ne gre, ga raje obdrzi.

I

Izbrisan uporabnik #488

Če bo dal ceno, bodo interesenti videli, da mu gre za denar in da "mora" prodati, tako se pokaže prodajalec kot šibek.

Mora se delati, da mu ni do prodaje, a če je ponudba zanimiva, se da zmenit.

Ker če je avto, kot pišeš, bodo ljubitelji okoli.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.066
5.650
113
Ksz...

Ko se me je ravno omenlo...

Snecerjeva fora mi je bla res originalna...kao vr6 RESNO!!! Pol pa ze prva prijava v alterslogu
grin1.gif

Ko ga prodas...si pojdi za ta denar kupit smisel za humor...al pa vsaj koš dobre volje...da ne bos tako napet in na 6 v zivljenju
wink-1.gif

blazhh

Pripravnik
15. jan 2012
80
0
6
Itak ga je treba dat na mobile.de, pa dopisat da ga bo možno videti na Wörthersee.

Ceno obvezno navit, ker za take primerke so Nemci zmožni odštet ohoho.

afroC

Majstr
6. jun 2009
2.771
351
83
Se bo morda javil elvir_vr6, pa bo kot pravi ljubitelj zagoto vedel pravo vrednost.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.584
338
83
Kras
www.mtl.si
Še vedno ne razumem zakaj bi ga prodajal na Worhersee. Mobile.de ima dovolj velik doseg in sem prepričan, da potencialni kupci za VR6, ki bodo na Worthersee-ju, gledajo tudi mobile.de.
Razen, če se ti gre, da greš z njim na Worhersee, to je potem drugo.
tongue-1.gif