Golf Rabbit (oglas)

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Gledam ta oglas.............
confused-1.gif

Ena žlička za mamo, ena za babi, ena za..................
In potem na koncu oglasa piše ''DAS AUTO''
stupid-1.gif

Kaj nismo mi v Sloveniji in imamo svoj jezik.
frown-1.gif

Potem sploh ne vem zakaj so prevajali oz sinhronizirali ena žlička dve žlički
uf-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
verjetno v originalu govori kaj drugega npr. zakaj sem kupil prekletega VAG-a, kdo še kupuje te VAG-e spet sem se pustil nasrati ženi in nisem kupil BMW-ja
evil.gif

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Ne sodi po sebi glede ''kmetavzarstva''
Podal sem svoje mneje.
Obstaja zame kak lepši jezik kot nemški.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
@halo:

Oprosti, to, da tebi uradni jezik v tvoji drzavi ni vsec je bolj zaplankanost in neki lastni predsodki, kot pa kaj drugega. Meni tudi ni vsec, da moram gledati trusta in brati umotvore polovice nedonosenckov tukaj, ampak, kaj naj? Meni je pa halo "

@alcyx:

1. kmetávz tudi kmetávs -a m (ȃ) slabš. kmet: skopi kmetavz ga spet ni izplačal; ti hribovski kmetavzi / imenoval jih je tepce in kmetavze ♪
2. kmetávzar -ja m (ȃ) slabš. kmet: je navaden kmetavzar; obnaša se kot pravi kmetavzar / ne bodi tak kmetavzar ♪
3. kmetávzarski -a -o prid. (ȃ) nanašajoč se na kmetavzarje: nosi kmetavzarske škornje / imajo kmetavzarske navade ♪
4. kmetávzarstvo -a s (ȃ) slabš. neotesanost, nerodnost: otresi se že tega kmetavzarstva / to so posledice kmetavzarstva pri nas ♪

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
najbrž misliš einzig
DAS EINZIGE AUTO.

a ob renault createur d'automobilles pa se nihče ni spotaknil. pa je tudi novomeški createur d.automobilles.