Golf 7-zatemnitev armaturke in brisanje telefona

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Pozdravljeni

Sem nov lastnik Golfa 7
smile-1.gif
. Včeraj sem se igračkal z nastavitvami, vendar vsaj dveh stvari nisem znal personalizirati.
Prvič: Ker avto ni bil nov je imel v povezavi telefona z bluetooth že seznanjenih nekaj telefonov. Nikakor pa ne znam pobrisati tej telefonov???
Druga stvar: kako lahko zatemnim armaturko in vse tipke, da ponoči ne sveti tako možno?

Hvala

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.637
4.369
113
Vse preko radia v nastavite car .
Bluetooth pa preko phone se tings.

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.627
722
113
če isto, kot pri drugih vozilih VAG,
lahko telefon pariš/brišeš samo na prikazovalniku med števci
bonk.gif

En bed.. se je odločil, da je veliki sredinski zaslon neprimeren
10.gif

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.466
1.924
113
Glede zatemnitve bom poskusil na pamet, ker to je bila ena prvih stvari ki sem jo naredil.

Avto imej prižgan. Stisni tipko Car.
Potem na zaslonu izberi car settings(mislim da je ikonica). Tu boš dobil sekcijo Light ali nekaj takega in noter je slajder za osvetlitev gumbov. Default je res presvetlo.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Citat:
Uporabnik Matko pravi:
če isto, kot pri drugih vozilih VAG,
lahko telefon pariš/brišeš samo na prikazovalniku med števci
bonk.gif

En bed.. se je odločil, da je veliki sredinski zaslon neprimeren
10.gif
Sparil sem ga lahko na velikem zaslonu..pobrisati pa mi ne rata
jezen.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.375
5.646
113
V skrajni sili vrzes kleme iz accuja pa stops na bremzo da pokur strom v sistemu
smile-1.gif

Bolj skrajne ukrepe pa ne bom napisal da me ne bi prijatelj crashburnt "povabu" na pir
grin1.gif

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
V skrajni sili vrzes kleme iz accuja pa stops na bremzo da pokur strom v sistemu
smile-1.gif

Bolj skrajne ukrepe pa ne bom napisal da me ne bi prijatelj crashburnt "povabu" na pir
grin1.gif
Saj verjetno mora obstajati kakšna manj radikalna rešitev?
confused-1.gif

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.089
3.593
113
41
Lj
Jaz ko sem testiral tisti touchsreen pri Golfu nisem bil zelo navdušen, saj ko stojiš pri miru pa upravljaš je v redu, ko pa hočeš med vožnjo kaj brskati je pa zelo zoprno oziroma dosti bolj preferiram fizične gumbe.

darkstar66

Guru
1. apr 2013
1.205
714
113
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Jaz ko sem testiral tisti touchsreen pri Golfu nisem bil zelo navdušen, saj ko stojiš pri miru pa upravljaš je v redu, ko pa hočeš med vožnjo kaj brskati je pa zelo zoprno oziroma dosti bolj preferiram fizične gumbe.

Ali po domace : med voznjo POPOLNOMA neuporabno.

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Žal pa vsa tesla sledijo Tesli in bo vedno več prek touchscreena. Zmaga pa itak peugeot, kjer je treba najprej prek menijev do nastavitve za klimo.

bostjangtline

Fizikalc
12. dec 2012
217
29
28
Telefone, ki so bili povezani z radiem pa izbrišeš tako: tipka media-setup-bluetooth, paired device, potem se ti pokažejo shranjeni telefoni in imaš opcijo brisanja.

bostjangtline

Fizikalc
12. dec 2012
217
29
28
Eno vprašanje, ali se pri tebi pokaže ura na radiu, če ugasneš radio kadar avto lavfa, ker pri meni je tema na radiu, osvetljene so samo tipke, sem že gledal nastavitve pa ne najdem kje nastaviti to, je pa radio-navigacijski sistem Discover Media.

darkstar66

Guru
1. apr 2013
1.205
714
113
Citat:
Uporabnik bostjangtline pravi:
Eno vprašanje, ali se pri tebi pokaže ura na radiu, če ugasneš radio kadar avto lavfa, ker pri meni je tema na radiu, osvetljene so samo tipke, sem že gledal nastavitve pa ne najdem kje nastaviti to, je pa radio-navigacijski sistem Discover Media.

Setup - Screen - Show clock in standby mode ( zadnja stvar na spisku, od-scroll-aj dol .

Nazadnje urejeno: