GoClever ORION 70 L

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.510
1.927
113
na temni strani lune
Petrol ima trenutno v akciji omenjeno tablico za malo manj kot 80€.

Specifikacije so na tem LINKU

Trenutno si lastim eno tablico z 10", vendar mi to ni to (velikost) in bi prešel na malo manjši model.

Potreboval bi jo za net (alter, rtvslo, facebook, ipd.) in kako igrico v stilu angry birds ipd., nič nekaj posebnega.
Torej, kak strokovnjak vidi kak - oz +, morda kaj podobnega oz. boljšega v tem cenovnem rangu
cheer.gif

Hvala za odgovore in mnenja.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kar v redu za ta denar (in kupljeno pri nas), glede na specifikacije nebi smel imet nobenih problemov. Ta tablica sicer stane okoli 90€ v ostalih trgovinah.

Boljše boš našel samo preko eBaya, ampak odsotnost kakršnekoli garancije to hitro izniči.

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
Ne morem verjeti, da se tukaj strinjam z Jadom!! Imel dve (oz z menjavami 3), in vse je servis "vzel" nazaj. S tem, da cakas... Sedaj imam Samsung tab in je kot noc in dan..

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.510
1.927
113
na temni strani lune
Sicer nisem upošteval tvojega nasveta in sem nabavil Prestigio MultiPad 8.0 HD (PMP 5588c)

JBG, sem jo dobil v roke in mi je 8" dosti bol sedlo v roke kot 7" (velikmožak.press)

Cena je pa prav tako 109€ in čeprav ima malce slabši procesor in resolucijo, mi je velikost dost bolj
cheer.gif

Sploh glede na to da ne bo nič zahtevnega teklo na njej.

Tko da hvala za nasvete.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Sem zdaj prebral teste na hrvaslkih straneh sem dobil obcutek
da je goclever boljsi. Za my audio pise da se mu ze internetne
strani zatikajo. Goclever pa zasteka pri tezjih igrah. Myaudio ima boljsi ekran ampak
to za brskanje po internetu ni tako pomembno.

22. jul 2007
13.591
1.772
113
124
Nimam namena, pa tudi samo ugibam o tablicah ker tudi nimam nobene od teh, če si sam prebral teste se tudi sam odloči, linkal sem ti tisto tablico ker za srfanje ti bolj pride v poštev 4:3 format, drugače bi ti priporočal klik , ampak to je že verjetno prevelik cenovni preskok
zmaga.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Ah kje to kupujem za darilo. Sem ze napisal kaj iscem za po internetu pa malo youtube kaksen posnetek pa besedovnjak odigrat ce je goclever primerna? Da nebom zdaj nekomu kupil tablico k ze internetne strani komaj odpira.