Poskušam spraviti gmail v outlook expess. Nikakor mi ne uspe.
Ko poskušam shraniti spremembe mi napiše naslednje: 'Neveljaven naslov za posredovanje.' Kaj moram napisati tam kjer je okence e-naslov? Je mogoče kaj drugega narobe?
Hvala za pomoč in lep pozdrav
Znaki osebne ravni: Brez znakov
Pokaži znake - Pokaži puščico ( › ) pri sporočilih, poslanih na moj naslov (ne na poštni seznam), in dvojno puščico ( » ) pri sporočilih, poslanih samo meni.
Predogled: Pokaži predogled - Pokaži predogled sporočila (kot pri Googlovem iskanju v spletu).
Brez predogleda - Pokaži samo zadevo.
Sporočilo o odsotnosti:
(Pošlje samodejni odgovor na dohodna sporočila. Če vam oseba pošlje več sporočil, se samodejni odgovor pošlje največ enkrat vsake 4 dni.)
Več o tem Sporočilo o odsotnosti izklopljeno
Sporočilo o odsotnosti vklopljeno
Zadeva:
Sporočilo:
Pošlji odgovor samo osebam v mojem adresarju
Kodiranje odhodnega sporočila:
Več o tem Za odhodna sporočila uporabljaj privzeto kodiranje besedila
Za odhodna sporočila uporabljaj kodiranje Unicode (UTF-8)
Prekliči Shrani spre
Ko poskušam shraniti spremembe mi napiše naslednje: 'Neveljaven naslov za posredovanje.' Kaj moram napisati tam kjer je okence e-naslov? Je mogoče kaj drugega narobe?
Hvala za pomoč in lep pozdrav
Znaki osebne ravni: Brez znakov
Pokaži znake - Pokaži puščico ( › ) pri sporočilih, poslanih na moj naslov (ne na poštni seznam), in dvojno puščico ( » ) pri sporočilih, poslanih samo meni.
Predogled: Pokaži predogled - Pokaži predogled sporočila (kot pri Googlovem iskanju v spletu).
Brez predogleda - Pokaži samo zadevo.
Sporočilo o odsotnosti:
(Pošlje samodejni odgovor na dohodna sporočila. Če vam oseba pošlje več sporočil, se samodejni odgovor pošlje največ enkrat vsake 4 dni.)
Več o tem Sporočilo o odsotnosti izklopljeno
Sporočilo o odsotnosti vklopljeno
Zadeva:
Sporočilo:
Pošlji odgovor samo osebam v mojem adresarju
Kodiranje odhodnega sporočila:
Več o tem Za odhodna sporočila uporabljaj privzeto kodiranje besedila
Za odhodna sporočila uporabljaj kodiranje Unicode (UTF-8)
Prekliči Shrani spre