Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Že nekaj dni opažam da mi meče napake v Office Outlooku ko hočem prečekirat 2 gmail računa. V čem je finta? Kakšne nove nastavitve ali ima gmail težave?
Meni dela gmail v outlooku b.p.-nobenih problemov nisem zasledila.
Na tvojem mestu bi pregledala nastavitve-še posebej, če si menjaval pw na webu, pa ga nisi tudi v Outlooku.
No nisem noben pw, menjaval, nisem na nobenem siolu sem na Amisu, in to mi dela na dve računalnikih ki sta 20km narazen... Eden na Amisu eden na Telemachu... Momentalno zadeva dela, kot tebi Accord ampak dvomim da bo dolgo... Saj tudi prejšnje dni če sem 5x zaporedoma čekiral mailoboxe me je morda 1x skozi spustilo..
Zaklene se, če posumijo, da je nekdo vdiral.
Lahko tudi zato, ker si se sam večkrat neuspešno probal prijaviti.
Več bi moralo pisat na googlu, v Help ali nekje....
Po mojih izkušnjah se to zgodi tudi, če imaš relativno počasno linijo in kakšen precej velik mail (ali več mailov), ki jih zaradi neznanega razloga ne more potegniti iz serverje. Poglej preko online načina, če imaš v mailboxu kakšen velik mail, ga zbriši (če ga ne rabiš) in še enkrat resetiraj google račun.
Imel kar nekaj teh težav pri uporabniku z "slabo" linijo, počasnim računalnik (P3) in velikov maili.
Jaz imam nekaj Gmailovih naslovov naštimanih v Outlook, mail mi čekira na cca 15 min in nisem zaznala nobenih problemov. Sem pa tudi na Telemachu.
Očitno si jim sumljiv. ;-)
No da povem kaj je bilo krivo... Pri obeh gmail računih je bilo varno preverjanje obkljukano.. Kot kaže so se te klukice pojavile po Windows updatu... Skratka zdaj vse deluje kot treba
Tudi sam imam podobno težavo, enega od mailov na gmailu mi ne odpre, ker geslo(kao) da ni pravilno. Z odklepanjem iz linka mi ne odklene, mail na katerega pa bi spremenil geslo pa prav tako ne koristi, ker je še od email. si. Še kakšna ideja da pridem v svoj predal?
lp
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.