Pozdravljeni, od danes naprej nimam več dostopa do google računa. ko se hočem prijaviti mi napiše:
"Preverjanje računa
V vašem računu smo zaznali nenavadno dejavnost. Če želite nemudoma obnoviti dostop do njega, izberite način preverjanja računa.
Zaradi varnosti toplo priporočamo, da za odkrivanje in odstranjevanje škodljive programske opreme v računalniku uporabljate protivirusno programsko opremo.
Možnosti preverjanja
Kratko sporočilo
Google bo na vaš mobilni telefon poslal kratko sporočilo s kodo za preverjanje.
Glasovni klic
Google vam bo prek samodejnega glasovnega klica poslal kodo za preverjanje.
Država
Če še vedno niste prejeli kode za preverjanje, si oglejte še druge možnosti podpore.
Pomembno: Google vaše številke ne bo posredoval drugim podjetjem ali je uporabljal za trženje.
ko vpišem cifro kode ne dobim.
poskusil sem tudi ostale opcije resetiranja gesla, vendar vedno pride do napake....
P.S. pišem v tej temi, ker je najbolj na udaru.
lep pozdrav
"Preverjanje računa
V vašem računu smo zaznali nenavadno dejavnost. Če želite nemudoma obnoviti dostop do njega, izberite način preverjanja računa.
Zaradi varnosti toplo priporočamo, da za odkrivanje in odstranjevanje škodljive programske opreme v računalniku uporabljate protivirusno programsko opremo.
Možnosti preverjanja
Kratko sporočilo
Google bo na vaš mobilni telefon poslal kratko sporočilo s kodo za preverjanje.
Glasovni klic
Google vam bo prek samodejnega glasovnega klica poslal kodo za preverjanje.
Država
Če še vedno niste prejeli kode za preverjanje, si oglejte še druge možnosti podpore.
Pomembno: Google vaše številke ne bo posredoval drugim podjetjem ali je uporabljal za trženje.
ko vpišem cifro kode ne dobim.
poskusil sem tudi ostale opcije resetiranja gesla, vendar vedno pride do napake....
P.S. pišem v tej temi, ker je najbolj na udaru.
lep pozdrav