gmail ne dela

raketa

Pripravnik
25. sep 2007
223
6
18
Gorenjska
www.lomm.si
Pozdravljeni, od danes naprej nimam več dostopa do google računa. ko se hočem prijaviti mi napiše:

"Preverjanje računa
V vašem računu smo zaznali nenavadno dejavnost. Če želite nemudoma obnoviti dostop do njega, izberite način preverjanja računa.

Zaradi varnosti toplo priporočamo, da za odkrivanje in odstranjevanje škodljive programske opreme v računalniku uporabljate protivirusno programsko opremo.

Možnosti preverjanja

Kratko sporočilo
Google bo na vaš mobilni telefon poslal kratko sporočilo s kodo za preverjanje.

Glasovni klic
Google vam bo prek samodejnega glasovnega klica poslal kodo za preverjanje.

Država

Če še vedno niste prejeli kode za preverjanje, si oglejte še druge možnosti podpore.

Pomembno: Google vaše številke ne bo posredoval drugim podjetjem ali je uporabljal za trženje.

ko vpišem cifro kode ne dobim.
poskusil sem tudi ostale opcije resetiranja gesla, vendar vedno pride do napake....

P.S. pišem v tej temi, ker je najbolj na udaru.

lep pozdrav

mistique

Guru
16. jun 2009
14.018
1.827
113
Emona / Carnium
Morda se ti preveč mudi. "Lockout" lahko v najboljšem primeru traja tudi 24ur.

Citat:
poskusil sem tudi ostale opcije resetiranja gesla, vendar vedno pride do napake....
Do kakšne napake pride?

Nočem moralizirat pa vendarle, si s svojim gmailom počel kaj nenavadnega (pošiljal večim naslovnikom, pošiljal na številne maile, ki morda ne obstajajo oz. si dobil zavrnjeno/nedostavljeno večje število sporočil, uprabljaš kakšen plugin, ki se pogosto logira na gmail) ? Še nekaj drugih zadev je lahko pripeljalo do lockout-a.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Mogoče si tudi narobe vpisal številko.
Zahtevajo mednarodno predpono?

Aha, zdaj vidim nekje (ne nujno ista stran), da v meniju izbereš državo Slovenijo, zraven pa vpišeš (040) 123 456.

A si imel enako?

raketa

Pripravnik
25. sep 2007
223
6
18
Gorenjska
www.lomm.si
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Mogoče si tudi narobe vpisal številko.
Zahtevajo mednarodno predpono?

Aha, zdaj vidim nekje (ne nujno ista stran), da v meniju izbereš državo Slovenijo, zraven pa vpišeš (040) 123 456.

A si imel enako?

Ko izpolnim obrazec, kateremu računu hočem resetirati geslo, napiše notranja napaka. Samo tukaj nisem siguren če sem prav vpisal kdaj sem ustvaril račun, ker je to že dolgo časa nazaj.

sem imel enako ja da izberem državo.
Drugače pa uporabljam račun za maile(outlook) pa google analytics. Včer popoldne ko sem prišel domov mi ni hotel pregledati mailov v outlooku v analytics se mi pa tudi ni vpisal.

EDIT: zadeva rešena, danes je pa delovalo da me pokličejo.
Vseeno hvala za pomoč

LP

Nazadnje urejeno:

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.376
1.241
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Morda se ti preveč mudi. "Lockout" lahko v najboljšem primeru traja tudi 24ur.

Citat:
Do kakšne napake pride?

Nočem moralizirat pa vendarle, si s svojim gmailom počel kaj nenavadnega (pošiljal večim naslovnikom, pošiljal na številne maile, ki morda ne obstajajo oz. si dobil zavrnjeno/nedostavljeno večje število sporočil, uprabljaš kakšen plugin, ki se pogosto logira na gmail) ? Še nekaj drugih zadev je lahko pripeljalo do lockout-a.

Ni treba nič nenevadnega počet. Meni težijo skoraj vsakič, ko se kje iz tujine prijavim. FB enako ... Verjetno tudi zato, ker se včasih iz mibilnika, včasih iz laptopa, različni WiFiji (in različni IPji) ...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Če se prijavim od drugod, mi včasih zateži z oknom, kjer sta dve možnosti:
- prve se ne spomnim, ker vedno izberem drugo - mogoče je v zvezi s telefonsko...
- druga je odgovor na varnostno vprašanje, ki si ga sam nastavil

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Jao, to je res v riti.

Zdaj že pol dneva poskušam kodo urediti.

SMS ne dela sploh, klic pa je ratal iz prve, a web stran potem trdi, da nisem prave kode vtipkal.
Zdaj pa spet klic ne pride...