Gmail - android, sortiranje mailov

mobiplavcek

Zelenc'
19. mar 2010
24
0
1
pozdravljeni,

v Gmail aplikaciji na androidu nikakor ne znam urediti, da bi maile sortiralo po vrstnem redu.
Tako, da bi bil vsak prejeti mail posebej, ne pa da jih združuje v neke nepregledne skupine.

Rad bi recimo enako, kot je v Outlooku.
Mi lahko kdo svetuje?

Hvala

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Sicer ne uporabljam Gmail appa na telefonu in samo ugibam - a ni nič pod settings kot na računalu: settings>general>conversation view in potem odkljukaš on oziroma off

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Sem še sam malo pobrskal, in res, Google trmari in ne da možnosti izklopa v Gmail appu
bonk.gif

Moj nasvet za mobiplavcka - še sreča, da je dosti izbire, torej briši Gmail app in si naloži kaj drugega. Jaz vsakomur svetujem "AquaMail". Link: http://www.aqua-mail.com/?page_id=22

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
jst pa ne razumem kaj plavčka moti?
men je pa kul to, da če si z večimi pišem o isti stvari, da so vsi maili v eni "grupi"

mobiplavcek

Zelenc'
19. mar 2010
24
0
1
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
jst pa ne razumem kaj plavčka moti?
men je pa kul to, da če si z večimi pišem o isti stvari, da so vsi maili v eni "grupi"

ta grupa je čist nepregledna. konkretno nas komunicira cca 20, in ko jih par naenkrat odgovori je totalna zmešnjava.
in potem vsake toliko časa vmes odkrijem še kakšen neprebran mail.

v službi imam outlook, ki sortira maile kronološko, in imam vse lepo po vrsti in pregledno

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.904
113
Gmail tega koliko se spomnim nikoli ni imel. Daj gor kaki drugi mail odjemalec, ki podpira pop3