GLOBALSAT BT-368

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.609
710
113
BT-368-m.jpg

Citat:
Feature

l SiRF StarIII chipset

l 20 parallel channels

l Extreme fast TTFF at low signal level

l Bluetooth enabled

l High capacity rechargeable battery

l NMEA-0183 compliant protocol (Default: GGA,GSA,GSV,RMC Support: VTG,GLL,ZDA) and SiRF binary protocol

l Support SBAS (WAAS, EGNOS, and MSAS)

l Dimensions : 40 x 70 x 9.2 mm, weight : 30g

l Three LED indicators
http://www.globalsat.com.tw/eng/product_detail_00000109.htm

Uporablja kdo?
Kakšno baterijo ima?

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.892
633
113
Hoj jaz ti ful bolj priporočam Bt-Q818. Zadeva ima MTK čip in je res super. Zelo hitro najde satelite, pa ful je majhen in lahek, pa baterija res dolgo drži (32h).
http://www.globepoint.si/izdelek.php?product=163

Lahko ti ga tudi posodim za kak teden, da vidiš kako se obnese.
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
tale BT-Q818 se na ebayju dobi že za 33F, gre pa za najnovejšo verzijo in ne tastaro.
Zadevo sem že naročil (saj je ceneje kot pri nas), menda gre za uradnega prodadajalca teh naprav v UK

Nazadnje urejeno:

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
klik!

Skupaj s poštnino pride 38 pa še mal drobiža
Pa še nekaj. Čim vidijo, da nisi iz UK, ti priložijo napajalc z drugim vtikačem.

Nazadnje urejeno:

igorduska

Pripravnik
27. jan 2008
337
0
16
Ptuj
www.ptuj-on.net
Sam BT-Q818 uporabljam že cca. 6 mesecev, pa sem z njim zelo zadovoljen, vendar, ko sem ga jaz kupil je stal še 95€ in zraven ni bil priložen omrežni polnilec, pač pa samo avtopolnilec. Še dobro, da sem imel doma polnilec od motorole v3, ki mi zdaj, ko ta ne dela več, pride prav pač za to! Celotnega časa vzdržljivosti baterije še nisem probal, sigurno pa več kot 24ur, saj se ob neuporabi avtomatsko sam izklopi, ko pa zazna BT ''sparjeno'' napravo pa ponovno vklopi in zažene. Uporabljal sem ga že 16 ur neprekinjeno in potem še kaka dva tedna vsakih 2-3 dni, pa še vedno ni utripala rdeča za baterijo, kot bi morala glede na priložena navodila. Sicer pa, če se ti sprazni baterija, ugasneš svojo nokio, zamenjaš bateriji in veselo naprej, vendar nedosegljiv. Vsekakor priporočam!!!