Global??

Sefan

Pripravnik
22. jul 2007
249
0
16
40
SG
Malo prej prispevek na POPu:
13.gif
http://24ur.com/naslovnica/novice/crnakronika/20070906_3105055.php

Ve kdo kaj več?

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
sm neki slušu ja. Bomo vidl kolk je res kej resnice. Možno je tudi da se je ženski(smrkli) natakar zameru in ga je prjavla. Če jo je pa res posilil, ga je pa treba za jajca obest.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Bo na koncu, kot nazadnje v Novem mestu. Ko je kao nekdo "posilil" eno zakompleksano srednješolko
bonk.gif

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.521
1.109
113
Če jo je res, naj mu jaj.ca odrežejo...
uf-1.gif

Če ga je pa zaradi maščevanja prijavila, bo pa za drugič vedu, da se ga ne tišči glih v vsako luknjo, ki "izziva"...
10.gif

Varnostnik je pa meu zdele svojih 5 minut...
grin1.gif

Floki

Guru
6. sep 2007
10.110
3.164
113
sicer je mogoče zajebancija ampak spodaj je nekdo napisal

pavlo | 06.09.2007 | 16:26
TA NATAKAR SEM JAZ, TA *** NI NORMALNA, CELO NOČ SVA BILA SKUPAJ, KO SE JE GLOBAL ZAPRL,MI JE ONA PREDLAGALA, DA GREM Z NJO, ODPELJALA ME JE V NEK GOZDIČEK,IN SVA,PRIZNAM SEKSALA.KASNEJE MI JE REKLA,DA JI DAM 50 €,PA NISEM VEDEL ZAKAJ,POL JE PUSTILA NA 30€, VSEENO, NE-DAM,ZAKAJ-POVEJ,NEDELAJ SE DA NISI VEDEL DA BO TREBA PLAČAT,KOT ČEŠ,KAJ SI MISLIL TAKO SEX-BOMBO onegavit ZASTOJN,ŠE REČE MI:pOGLEJ SE KAKŠEN SI TI IN POGLEJ MENE,RES, DA NISEM GLIH BRAD PITT,SM PA DAL SKOZI DOST LEPŠIH...POL ME ŠE PONIŽA: V GLOBALU VEJO CELO OBISKOVALCI-STRANKE,DA SE TAM DOBI LE KEŠ-PLAČLJIVE-***JAZ KI TAM DELAM,DA KAO NEVEM.POVEM:NEVEM,RES DA JE OGROMNO PROSTITUTK,DA SE MI JIH JE DOSTI PONUDILO,OZIROMA DA SO PONUJALI ZVODNIKI...AMPAK,PO SEKSU REČT,PLAČAJ ALI POVEM DA SI ME POSILIL,HALO!PUNCA,MINILI SO ČASI,KO JE VSAKA KI JE REKLA,DA SO JO POSILILI,DOBILA ODŠKODNINO,kao MANIJAK V ZAPOR.MOGOČE TI NI BILO VŠEČ, K TE NISEM PELJAL NA VEČERJO...NISEM TE VRSTE FUKAČA,K MISLIM,DA SEM ŠE ZMERAJ LEP MLAD,ATLETSKI MOŠKI.KI SE GA PUNCE ŽELIJO,ČEZ 20-30 LET BOM ZA FUK PLAČAL VEČERJO,FRIZURO,ČEVLJE...KEŠ...O KAR SI MI NAREDILA,SE NEBO KONČALO KONTRA MENE,FOLK BO IZVEDEL RESNICO...V JAVNOST BOM DAL VSE...

Sefan

Pripravnik
22. jul 2007
249
0
16
40
SG
to bo še zanimivo
evil.gif

Če je res, kar je natakar napiso, se mi prav smili in je edini prav da tto babo "rahlo osramoti"

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16

Ne govorim za ta primer ker ne poznam, ampak nasplošno je vedno več tega da se babe grejo nakurit, potem pa prijavijo da so ble posiljene... in lepo pokasirajo €€€ . Še malo pa bos mogo met v zepu poleg kondomov še pogodbo da se strinja...

Nazadnje urejeno:

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.328
15
38
Citat:
Uporabnik xXx pravi:

Ne govorim za ta primer ker ne poznam, ampak nasplošno je vedno več tega da se babe grejo nakurit, potem pa prijavijo da so ble posiljene... in lepo pokasirajo €€€ . Še malo pa bos mogo met v zepu poleg kondomov še pogodbo da se strinja...

zato pa se na one night fuckinge hodi izven domačega kraja, kjer te noben ne pozna
evil.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Kok je bla pa stara?
A ni tako, da v Global spuščajo samo polnoletne? Pa da tudi zakon prepoveduje mladoletnim po polnoči se nahajat v lokalih, kjer se prodaja alkohol?

maggio

Fizikalc
19. avg 2007
1.704
1
38
Lj-bežigrad
če je to res ??

ja sej to se danes dogaja sodniki in policaji pa verjamejo takim pra.icam.

marsikdo pa zaradi take bedarije lahko celo sedi..

mater me kar razkuri

Nazadnje urejeno:

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Evo takole gre tako,

na žalost poznam domnevno osebo, ki je bila posiljena, tudi njena sestra mi ni tuja.
grin1.gif

Drugače se pa te punce drži status radodajke ter čudakinje, tako da sožalje kelnarju.

Če pa kdo pozna kelnarja ali pa bere sam mu samo sporočam, da naj preveri zakaj so kriminalisti čakali na urgenci prevoz domnevne posiljene ter njene kolegice dlje kot bi se smeli voziti. Namenjeni so bili na urgenco, vmes so naredili še en pit stop, glede na to da je situacija kao zelo kritična...

Dovolj, da spodbudi dvome o verdostojnosti žrtve.
tongue-1.gif

PS
Ni to uno rekla kazala, tko je.
cheer.gif

Žalostno za ženski rod.
smirk-1.gif