Global (lj) - Trust (mb)

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
hm, glede na tragedijo ki se je zgodila v lj, me preseneča pozitiven odnos ljudi do dogodka...
zbranih več kot 10k podpisov....
aplauz.gif

zanimivo, pa da od ljudji v Mb,( ko so hudo poškodovani ljudje recimo pred klubom Trust), ni nobenega odziva???

A smo res Štajerci, vajeni že vsega hudega (Tam, Metalna,..... ) in nas takšni dogodki ne ganejo??

viper, kak je stanje pri bratu??

hello_kitty

Pripravnik
10. okt 2007
33
0
6
v Mb vec ne hodimo ven
crazy1.gif

ja, tak je... raje grem v kino al pa nekam tak v kak manjsi lokal ala toto al pa kaj takega na drink

blackman

Pripravnik
2. sep 2007
230
13
18
Citat:
Uporabnik zdravnik pravi:

hm, glede na tragedijo ki se je zgodila v lj, me preseneča pozitiven odnos ljudi do dogodka...

zbranih več kot 10k podpisov....
aplauz.gif

zanimivo, pa da od ljudji v Mb,( ko so hudo poškodovani ljudje recimo pred klubom Trust), ni nobenega odziva???

A smo res Štajerci, vajeni že vsega hudega (Tam, Metalna,..... ) in nas takšni dogodki ne ganejo??

Vse je odvisno kako znaš medije v to pritegnit, to je stvar medijske zainteresiranosti, ali drugače - koliko vidijo prostora za zaslužek, borbo za večjo gledanost in ni odvisno od tega kako je nek dogodek tragičen ali ne. Mediji so sposobni zrežirat vse, resnico v neresnico on obratno.

Nazadnje urejeno:

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Vsekakor je ta bil ta incident medijsko zelo napihnjen (varnostniki brutalno pretepli ... pa sem ziher da smo bili vsi že priča hujšim pretepom kot pa krožni v glavo) in je zelo vplival na javnost. Nekaj se bo zaradi tega sigurno spremenilo. Opažam tudi, da je Global (vsaj pri nas) dobil zdej en tak sloves: "Dej, gremo v Globala umret", "Ne v Global, ker te bojo varnostniki pretepli"... Tako da mislim, da so se zadeve že zdaj spremenile. Vse te svečke, ceremonije z ministri ipd. pa so zadevo še podkrepile. Zelo pa je na miselnost ljudi pomoje vplivalo tudi dejstvo, da je ta varnostnik južnjak in da je delal ilegalno.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Avenue

vedno dovolj ljudi, zelo lepo urejeno, sam lokal na visokem nivoju vendar ne zvišen

Kaspar_Hauser

Zelenc'
28. avg 2007
19
0
1
tu neki
Avenue je za kazanje pa poziranje!

Drugače pa, tak ko se jaz spomnim so se pred Trustom stepli obiskovlalci? Ne pa da so redarji koga pretepli

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Vsekakor je ta bil ta incident medijsko zelo napihnjen (varnostniki brutalno pretepli ... pa sem ziher da smo bili vsi že priča hujšim pretepom kot pa krožni v glavo) in je zelo vplival na javnost. Nekaj se bo zaradi tega sigurno spremenilo. Opažam tudi, da je Global (vsaj pri nas) dobil zdej en tak sloves: "Dej, gremo v Globala umret", "Ne v Global, ker te bojo varnostniki pretepli"... Tako da mislim, da so se zadeve že zdaj spremenile. Vse te svečke, ceremonije z ministri ipd. pa so zadevo še podkrepile. Zelo pa je na miselnost ljudi pomoje vplivalo tudi dejstvo, da je ta varnostnik južnjak in da je delal ilegalno.

A ni dovolj brutalno zate, da sta fanta ubila? Kaj bi mu mogla ušesa še odgriznt, da bi blo zate omembe vredno
crazy1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.564
1.090
113
Titograd
Citat:
Uporabnik Sefan pravi:

Citat:
Uporabnik zdravnik pravi:

Glede na to, da je tista tema zamrla.... Tud mene zanima če je z bratom vse OK?

Na srečo je že ok, posledic nobenih, razen glavobolov (lahko bi končal kot fant v Lj). Napadalce pa vedno bolj stiskajo, dokazov je že več kot takrat, ko bo kaj bistvenega bom tudi povedal.

Res pa jih ni dobil od varnostnikov ampak od nekih pubecov

Nazadnje urejeno:

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Vsekakor je ta bil ta incident medijsko zelo napihnjen (varnostniki brutalno pretepli ... pa sem ziher da smo bili vsi že priča hujšim pretepom kot pa krožni v glavo) in je zelo vplival na javnost.

Imaš ti razčiščene vse pojme? Poba je umrl! No, da slišimo koliko pretepov si videl s smrtnim izidom? In kakšen pretep bi bil lahko hujši kot ta, da nekdo umre? Tak, da ga pred smrtjo še mučiš?
stupid-1.gif

Me kar skrbi kam se selim in kakšne sosede dobim.
rolleyes-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ej, pametnjakoviči, nekaj je posledica, nekaj je sam pretep. Jaz sem videl, kako se je folk tepel s palicami, flašami, kako je dal en enemu glavo med vrata avtomobila in jih parkrat zaprl, pa še kaj bi se našlo. Je pa res, da posledica je pa brutalno ostudno kruta.