glasba za masažo - chill out

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Nujno bi rabila naslov kakega avtorja glasbe primerne za masažo,...sem se prepozno spomnila in se mi malo mudi
redface-1.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Hvala, bom posnela tvoje predloge...

@lovelove...želela sem preverjene predloge, ker te glasbe ne poslušam in se nanjo ne spoznam, rabim pa za foro k darilu
tongue-1.gif

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.521
1.109
113
Jest včasih v kaki savni kar malo povprašam katero muzko vrtijo... Pa mam poj kako idejo za kako darilo...

Poglej tudi kaj od: Frantz Amathy (npr.: Angels of light)

Če ti bo kje uspelo to "kupit", povej kje...
wink-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Buddha Bar kompilacije. To je super chill. Ali pa Café del Mar. Tudi Kontor Sunset Chill še gre.
tongue-1.gif

Poleg tega še: Blank & Jones: Relax 1, 2, 3 (bomba!), Hed Kandi: Serve Chilled (6 do zdaj izdanih), za masaže je po moje tudi Hed Kandi: Stereo Sushi 1 + 2.

Od teh v SLO dobiš Buddha Bar (drago ko žafran), Cafe Del Mar, Kontor Sunset Chill in B&J: Relax. Imajo v Big Bangu in Müllerju, v Müllerju redko tudi Hed Kandi (jaz jih kupujem v Grazu - Saturn).

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
You can leave you hat on - za začetek
smile-1.gif

drugače pa so nekoč obstajale kompilacije mirne glasbe v smislu "Forest", "Desert" in podobno, tržili pa so kompletno kolekcijo pri mladinski knjigi. Možno da še imajo te stvari.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
V "trgovini Mininova" imaš dobro posredovano kompilacijo Chillout Lounge, super zadevca, me spremlja na dolgih poteh. Čisti chillout beat.