Glasba naše mladosti

Hazler

Pripravnik
3. sep 2007
361
0
16
Obišči stran
Tisti, ki smo živeli v Jugoslaviji. Malo brskam po YouTube in sem našel filmčke linke, glasbe, ki smo jo kot otroci preposlušali. Se jih spomnite:
- DJ BOBO (Freedom, Pray,...)
- WEIGHFIELD (Sexy Eyes, Saturday Night)
- LA BOUCHE (Sweet Dreams)
- PLAYAHITTY ( The summer is magic, 1,2,3)

Zraven pa še super oddaje:
- PERISKOP (tudi na Youtube)
- POGLEJ IN ZADENI z čarovnikom Danielom

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Pa še Marky Mark, Mark Oh, Scooter, Blümchen, E-Rotic, Mr. President... Samo največje sranje 90-tih
grin1.gif

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Pa še Dr.Alban, Rednex, Roxette, Nana, Scatman, alphaville, Nirvana, RHCP, 2 unlimited, Fun factory, Snap, Culture beat, Kaoma, Sash, Ace of base, Baltimora, Sandra, Alice Cooper, foo fighters, Men at work, Alice in chains, Panda, Lara Baruca, Videosex .... pa še bi lahk naštevo
Meni je bolj pri srcu kak metal, če pa ni druga pa poslušam kako muzko iz 80ih ali 90ih.

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Citat:
Uporabnik Hazler pravi:
Tisti, ki smo živeli v Jugoslaviji. Malo brskam po YouTube in sem našel filmčke linke, glasbe, ki smo jo kot otroci preposlušali. Se jih spomnite:

jaz sem živel v Jugoslaviji, pa se ničesar od zgoraj naštetega ne spomnim
confused-1.gif
no ja mogoče periskop se mi sliši znano. . . je to tista oddaja, kjer je bila Blažka ali Blaženka voditeljica.
drugač pa muzika moje mladosti:
AC/DC, Aerosmith
Beatles, Beasty Boys, Bowie,
Cult, Cure
Dire Straits, Duran Duran
grin1.gif

Eagles
Faith no More
pa da ne grem ravno po abecedi, pa še preveč jih je Iggy pop, Metalica, Joy Division, Inxs, U2, Van Hellen, Iron Maiden, . . . . uff tega je preveč za naštevat
grin1.gif

aja še to. se mi zdi da je bila mnogo kvalitetnejša muska tiste cajte. . . še vedno se posluša 50% tistega, kar smo mi včasih ali pa teh muskontarjev. . . to kar se dogaja od 95 leta naprej, pa mogoče 5, 10% še živi, večina pa je onehitvonders al kako se že temu reče

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
kaj pa ma to z jugoslavijo
smile-1.gif
?

al je bla poanta samo, da smo rojeni v casu jugoslavije kasneje v nasi mladosti to poslusali
smile-1.gif
?

mistique

Guru
16. jun 2009
13.767
1.579
113
Emona / Carnium
KSZ
- Daniel Popoviæ, Srebrna Krila, Zdravko Čoliæ, Marjan Smode, Agropop,..., Nervozni Poštar, Bijelo Dugme, Bajaga, Plavi Orkestar, Riblja Čorba,..., EKV, Šarlo Akrobata, Idoli,...
- Madonna, Duran Duran, Europe, Bon Jovi, Poison, Alice Cooper, Guns N Roses, Motley Crue, Metallica, Iron Maiden, Megadeth, Anthrax,..., Faith No More, Pearl Jam, Mother Love Bone, Alice in Chains, RHCP, Soundgarden, Nirvana,..., Sepultura, RATM,...

Mnjah...napredek je evidenten...Aja vmes so bila različno kratka obdobja kakšnih hiphop izletov v hood
cool-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
Citat:
Uporabnik Hazler pravi:

To je že bilo v Sloveniji
smile-1.gif