Glasba na rojstnih dneh

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Pozdravljeni,

Prijateljičin rojstni dan bomo praznovali v enem lokalu izven mesta, razmišljamo, da bi imeli svojo glasbo in luči. 2 močna zvočnika, ojačevalec in par reflektorjev. Lokal nima prijavljenega nič. Družba so sami znanci. Je lahko kaj narobe, sazas, inspektorji?

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah
Če vas ne bo nihče prijavil potem ni problema
smile-1.gif
Če vas prijavijo potem lahko nasrka, tisti ki bo poskrbel za glasbo če ne bo imel originalov.
V sloveniji imaš lahko mp3 za svoje potrebe ne pa za predvajanje publiki.

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
To razumem ja, glede originalov. Bolj me zanima glede prijave "prireditve" in tega sranja, ker nimam pojma kak je s tem.
Se pravi ni panike, če nas noben ne prijavi, ne hodijo inšpektorji ob sobotah zvečer naokoli?

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Kolko vem "originali" nimajo nič več dovoljenj za javno predvajanje kot kopije.
Celo piše na njih, da se to ne sme.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
ja več kot 5 ljudi je javno predvajanje in moraš sazasu mastne cekine šteti...

a recimo kakšen najem kakšne koče s tem, da si pijačo s seboj prineseš (prišparaš na pijači) nebi bil boljša varianta? oziroma nek plac za piknike.

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Ja, koča je bil tudi moj predlog, ker to vem, da ni problema, ampak punce pač hočejo lokal (in muziko).

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
ja v življenju je treba sprejemati kompromise. ponudi jim kompromis. koča z muziko ali lokal brez muzike, pa naj se odločijo.
evil.gif

če je ta lokal nekje na kmetih potem težav s sazasom vrjetno ne bo. kdo bo našel to sploh na zemljevidu.
pa ta lokal bo prijazno zastonj ponudil svoj plac, edini pogoj da dovolj spijete?

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Nimam pojma, babe to rihtajo, jaz bom muziko zrihtal (če bom). So rekle da se bojo pozanimale kaj pravi lastnik lokala.

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Pozna kdo koga ki bi to soboto v Mariboru posodo 2 moving heada (ali scannerja), pa močno bliskavico?