Glasba med vožnjo (mp3, CD ali radio?...)

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Kaj vam paše poslušat med (daljšo) vožnjo? Kakšne ideje? Ali raje poslušate kakšen radio?

Če se komu da, lohk napiše še listo priljubljenih... Kakšna zvrst vam najbolj sede, ko vozite podnevi - ponoči (meni ponoči paše bolj umirjena muska kot podnev, ne vem a je še kdo tak?)...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Posnete imam mix-e na cd-jih v mp3 formatu, tak da na en cd spravim nekje 8 ur muzike. Tak imam enih 15 cd-jev vedno v torbici v avtu.

Drugače pa imam vse možno od elektronike - house, trance, dance, techno, hardstyle...

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Večinoma poslušam mp3, veliko večino rock in metal. Po ene šestih urah mi ponavad presede, pa šaltam na radio za kake pol ure, pol pa spet nazaj. Ponoč mi pa nekak bolj paše kaka elektronska zadeva, ko so tud ceste bolj prazne.

Dante

Pripravnik
3. sep 2007
544
0
16
edina naša postaja ki jo prenesem je Radio SI. Zame daleč najboljši izbor glasbe, poleg (žal še navadnih) mojih CDjev (pop rock iz 80ih,kakšen latin jazz,soul,chill out ipd.)

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.990
-375
113
ksz...

jest pa najraje radio poslušam. pa normalne voditelje. trenutno mi najbl paše val202, kjer ni bednih reklam in bednih nagradnih iger. Komadi se pa vsi zvrtijo. od najbl bl "čudnih" do zadnjih pop hitov.

CD poslušam malkrat, ker znam že vse na pamet. MP3 mi ni ql, ker je preveč izbire in potem nikoli ne morem do konca ene mape poslušat.

teutates

Pripravnik
14. feb 2008
232
0
16
Radio....predvsem zaradi teh cestnih novic pa tudi, včasih če poslušam kakšen rock grem takoj prehitro
smile-1.gif

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
jaz imam 30gb ipod preko modula priklopljenega na autoradio, tako da ga lahko krmilim ipod direkt preko radia.

Tako, da si cisto odvisno od razpolozenja izberem zeljeno glasbo po zanru, izvajalcu ali pa cisto ozko po izvajalcu. Glede na to, da gre gor 7000 stiklov, radia nikoli ne poslusam :D V planu pa mam nabavit 160gb

ko se 1x navadis, ne povohas vec cd-jev ali cesa podobnega :D Do vsakega albuma pridem v roku 5s

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
USB ključ, gor pa trenuten izbor komadov na shuffle (ampak muzika je čisto vse sorte, ker nisem izbirčen glede zvrsti). Ko se določenih komadov naveličam, jih zbrišem, gor pa dam kakšne druge. Kdaj pa kdaj pa tudi kakšen album na MP3-CD-ju. Pod tem pa je vžgan Val202 zaradi prometnih sporočil, ki se same vžgejo, drugače pa v avtu ne poslušam radia.

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
USB ključ, gor pa trenuten izbor komadov na shuffle (ampak muzika je čisto vse sorte, ker nisem izbirčen glede zvrsti). Ko se določenih komadov naveličam, jih zbrišem, gor pa dam kakšne druge. Kdaj pa kdaj pa tudi kakšen album na MP3-CD-ju. Pod tem pa je vžgan Val202 zaradi prometnih sporočil, ki se same vžgejo, drugače pa v avtu ne poslušam radia.

Tudi jaz imam zelo podobno. Radio je Val 202, nekaj zaradi kvalitete napram komercialnim postajam, katere težko prenašam, nekaj pa zaradi pokritosti s signalom, da mi ni treba vsakih 10km iskati druge postaje. Drugače pa poslušam večinoma glasbo preko USB ključka (4Gb) in občasno MP3 CD playerja.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Zanimivo, sem mislil da so samo meni vse bebaste radijske postaje dopizdile
smile-1.gif

Dopizdilo mi je tudi svojo muzko v avto trajbat, včasih sem imel kup kaset, potem cdje pečene tako in drugače, pa razne nosilce podatkov in mi je dopizdilo vse. Včasih paše celo tišina
tongue-1.gif

Kakšni mlajši sopotniki včasih malo čudno gledajo, potem pa si zbašejo svoje mini slušalke v ušesa in smo vsi zadovoljni

_robi_

Pripravnik
15. maj 2009
455
0
16
Tudi jaz čedalje več poslušam val202!
Drugače pa malo šaltam med postajam al pa poslušam kak cd, večinom rock, čeprav tudi druga muzika sede v uho.

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.125
83
48
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Zanimivo, sem mislil da so samo meni vse bebaste radijske postaje dopizdile
smile-1.gif

Dopizdilo mi je tudi svojo muzko v avto trajbat, včasih sem imel kup kaset, potem cdje pečene tako in drugače, pa razne nosilce podatkov in mi je dopizdilo vse. Včasih paše celo tišina
tongue-1.gif

Kakšni mlajši sopotniki včasih malo čudno gledajo, potem pa si zbašejo svoje mini slušalke v ušesa in smo vsi zadovoljni

Lepše se ne da napisat. Ich habe gesprochen.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Še en glas za val 202. Poleg tega pa še mp3 na usb ključu malo mešano. Razne Mame Manke in podobna spakovanja na komercialnih postajah mi gredo na organ, da ne omenjam reklam in "napovednikov za napovednike od napovednikov" za komad, ki ga bodo zavrteli čez pol ure.

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
8 gb USB ključek, gor pa po mapah zadnje lestvice UK, German ipd, TOP 20, 40... Gor pa imam tudi po mapah mp3 fajle audio cd mixov, ki sem jih imel v starem avtu (vse živo, od trance, do pop, do slovenskih 60-90...)
Edino turbofolk mi manjka. Tako da sem gor poknil še komplet diskografijo od Cece, pa ko voli, nek izvoli.
smile-1.gif

EDIT: radia praviloma ne poslušam, za cestna obvestila pa mi tako ali tako vedno avtomatično prekine musko.

Nazadnje urejeno:

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Radio - kaj je to?? Pri meni se zmeraj suče private selection, brez izjem, brez ugovorov, TA vklopljen za vsak slučaj. Otherwise take a bus.

Sami super hiti, na 'radia smo siti'.
grin1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
KSZ

Kolikor sem bla navdušena nad Radiem 1, zadnje čase me vse bolj ohlajuje... Čist preveč komercialno vse skupaj, ajde res je da ni tok čvekanja kot npr. na Hitu (
uf-1.gif
) ampak muska je pa več al manj skos ista in sm počas sita tega. VAL 202 sm se pa navadla poslušat k je mel moj inštruktor ga skos pržganga in sm se znebila predsodkov, da je to nek lev radio... Je kr kul.
Več al manj mam sicer svojo musko, vmes prekine le zarad radarjev (to mam naštimano na R1) in to je to. Brez muske pa enostavno NE MOREM vozit. Mogoče ko bom starejša, bom drugače mislila...