Gilete sensor ročka

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
A še ima kdo kakšen ročaj od tega brivnika viška?

V trgovini sem se mal zahebu in sem kupil family pakung zdej ko sem pa prinesel domov pa sem vidu da sem se zmotu pri modelu. Škoda se mi zdi vreč stran 25 popolnoma dobrih klinc za brit ampak ne morem jih uporabit ker jih nimam kam nataknt. Hotu sem nastavek kupit v trgovini pa jih ne prodajajo več.

Torej če ma kdo kako viška bi bil zelo vesel, predvsem pa punca ko si bo nasljednje 3 leta lahko brila noge.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.515
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Sem jo pred kaksnimi tremi tedni vrgel v smeti... pa eno Wilkinson Sword
smile-1.gif
...

Drugace pa pomoje kje gotovo se imajo tudi Gilette Sensor Excel ... poglej malo po stacunah (Mercator, Spar, Tus,...) ... pa mogoce kaksen Mueller ali DM ...

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
jaz imam 3 različne ročke samo nevem kera je sensor ?? ena je mach3 turbo, ena je fusion za eno pa nevem.
parade_of_razors-thumb.jpg

taka je kot prva z leve

Nazadnje urejeno:

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Odkar sem bral ene par postov tukaj na alterju nekatere stvari kupujem samo še v Milerju. Razliko v kakovosti sem opazil tudi sam.
Te klince sem kupil torej v Milerju ampak je minilo že kar nekaj časa. Tole povpraševanje je pa ubistvu posledica tistega predbožičnega čiščenja, ko sem te škatle spet prijel v roko.

V famili pakungu je bilo skupaj 5 x po 5 klinc koliko je stalo pa se ne spomnem ampak se mi zdi da je bila cena približno enaka kot za 2x 5 klinc za gilette tistega tretjega z leve.