Gigaset 3070isdn --> treba kupit novo slušalko.

doktor

Pripravnik
24. sep 2007
167
0
16
Zdravo,
imamo centralo Siemens Gigaset 3070isdn, in nam je ena slušalka crknila, zdaj me pa zanima, kaj je najcenejša opcija (slušalka) za kupit, ki bi bila kompatibilna, torej da bi stvar delovala.

Klical na Siemens in so ponujali eno slušalko, ki stane skoraj 150eur.
bonk.gif

Hvala za odgovor in lep pozdrav ...

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Katera slušalka je crknila ? Classic ali ona druga ? Jaz v funkciji classic uporabljam kot tretjo slušalko Eurit 133. Deluje čisto normalno...

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
Jaz za kakšen pir oddam komplet ISDN centralo 3070 in slušalke. Valja se mi okoli, rabim ne več, ker imam IP telefonijo. Če te zanima...
LP!

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Lahko tudi najdeč kakšen S1, S100 Gigaset. Na bolhi jih je bilo svoj čas vse polno.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik jinetera pravi:
Vsak Siemens z oznako Gigaset je kompatibilen...
Vsekakor, samo te poceni prodajajo in kar solidno delujejo.
Pravzaprav naj bi delal vsak DECT telefon. Zgoraj je nekdo napisal, da tudi Eurit (una jajca, ki jih je TK nekoč talal).

I

Izbrisan uporabnik 3287

Jaz prodajam tegale: SIEMENS GIGASET SL74. Kot nov, malo morje funkcij,.......

lp

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
Citat:
Uporabnik Company pravi:
Jaz za kakšen pir oddam komplet ISDN centralo 3070 in slušalke. Valja se mi okoli, rabim ne več, ker imam IP telefonijo. Če te zanima...
LP!
btw, tudi pri IP telefoniji lahko uporabiš siemensove brezžične ISDN slušalke. moraš imeti siemensov brezžični analogen ali ip telefon in potem lepo priklopiš gor te "isdn slušalke". ker slušalke same po sebi niso ISDN, ampak samo bazna postaja in to bazno postajo pač potem uporabljaš samo kot polnilec in je seveda ne priklapljaš kam. ker marsikdo tega ne ve in se mu isdn brezžični telefoni potem valjajo doma ali pa jih pod ceno proda..