GEOX čevlji, a tudi vam spuščajo vodo?

ginekolog

1.300. registrirani uporabnik
1. okt 2007
585
7
18
Imam 2 para geoxov, oba sta začela spuščati vodo po ~3 mesecih nošenja. Vodo pa spuščata pri luknicah v podplatu, kar pomeni, da tudi če stopiš v minimalno lužico, bo vodo posesalo navzogor v čevelj. Bedno. Tako da za moker teren niso.
ne-ne-1.gif

Tudi kvaliteta izdelave je bedna za 100€ vredne čevlje. Pri obeh parih sem jih moral reklamirati ( v roku 2 mesecev!), ene so mi zamenjali, druge pa je čevljar pokrpal.

Jih pa vseeno zelo rad nosim po suhem, so veliko bolj hladni kot navadni z gumjastim podplatom.

Upam samo, da bo čimprej še konkurenca iznašla podobne patente.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Hmm, mene pa pri mojih moti ravno to, da niso hladni. Sploh.

V luže pa še nisem stopil. Čeprav je v petek deževalo, samo nisem opazil nič, da bi puščalo.
Ta par pa imam že leto . Ali dve.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
GEOX cevlje ravno odlikuje takozvana "zracnost". Oz to sploh ni obutev za mokro vreme.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
GEOX cevlje ravno odlikuje takozvana "zracnost".
Še enkrat poudarjam: moji sploh niso zračni.
A je kaka finta ? Kaki ventil za odpret ?
wink-1.gif

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Ja moji tudi spuščajo vodo zato jih nosim samo še po suhem. Sem jih pa v 8 mesecih dodobra zgonil
grin1.gif

Podplati se v njih res nič ne potijo, napram sedanjim HugoBoss
crazy1.gif
)

ginekolog

1. okt 2007
585
7
18
Jaz si bom še omislil ene strogo poslovne geoxe za po konferencah in to, ker v običajnih mi postane hudo vroče. V poslu pa običjano tako ali tako ne hodiš po mokrem :D

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Punca že par let nosi samo geoxe pa ni do sedaj imela nikoli nobenih težav.

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.395
231
63
Od kupa Geoxov so mi do sedaj ene puščale vodo - te sem nesel nazaj in dobil povrnjen denar.
Če bi bili delani samo za suho, jih ne bi niti kupil.

LP,

Milan

Susto

Pripravnik
24. sep 2007
108
0
16
jst jih mam tudi dobro leto, pa sem zelo zadovoljen z njimi. Kar se tiče puščanja vode pa nimam negativnih izkušenj s tem

lp
susto

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
Jaz sem pred leti ene kupila in ravno tako nekaj mesecev super, tudi po vodi, potem grem pa z njimi v Pariz in kar naenkrat premoči skoz in skoz. So pa fajn za po suhem, ker se noga nič ne poti, sploh na dolgih turah po asfaltu v velemestih.
smile-1.gif

No v trgovini sem ob priliki vprašala kako je s tem in so mi rekli, da ni važno koliko so stari, da če imam račun lahko reklamiram, ker so čevlji narejeni tudi za mokro in ne bi smeli puščat. Od takrat vedno shranim račun v škatlo od čevljev - ker čevlje hranim v škatlah.

ginekolog

1. okt 2007
585
7
18
No fino, potem pa jih bom reklamiral še enkrat, tokrat za vodo, hvala za info.

Čeprav mi je logično, zakaj puščajo: Mali kamenčki se skozi lujnice prerinejo do membrane in jo preluknajo. Razen če bi bila narejena iz jekla oz kakšne druge hudo trpežne snovi... kar kot kaže ni.

Račune pa tako vedno hranim za dražje zadeve, v fasciklu računi
smile-1.gif

ginekolog

1. okt 2007
585
7
18
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
GEOX cevlje ravno odlikuje takozvana "zracnost".
Še enkrat poudarjam: moji sploh niso zračni.
A je kaka finta ? Kaki ventil za odpret ?
wink-1.gif

Imaš morda vezalke zelo trdno zavezane? Potem noga slabše diha...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik ginekolog pravi:
Imaš morda vezalke zelo trdno zavezane? Potem noga slabše diha...
Sem jih potem popustil. Samo zaradi vremena zdaj ne morem poročati o učinkih
tongue-1.gif

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Ma jaz sem jih mela, hčerka tudi ene par, pol sem pa ugotovla, da so za njo boljši Nike , adidas in Puma, ker so dosti bolj kvalitetni, pa še od 30-40 evrov cenejši. Zdaj ma sicer Sketchers, ki pa se mi tudi zdijo neka šminkerija za brezveze, torej prisegam na zgoraj omenjene.
Geox si je samo reklamo naredo, pa dizajn lepi, pa je to vse ena fama, kvalitete pa nimajo tolko kot se hvalijo.

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.315
21
38
Ljubljana
Imam 3 pare in resnici na ljubo, še nobeden ni spustil. Nekdo tukaj je spraševal za kakšno drugo firmo na podobno vižo...zdi se mi (samo ne morem se spomniti kje) videl čevelje, "Cool NEKAJ PODOBNEGA", ki naj bi prav tako hladili. Tudi cenejši so od GEOXA.

vuk

Pripravnik
19. nov 2007
499
4
18
KSZ...
Sam mam ene tri pare, deklica pa mislim da stiri in dosedaj se nobeni niso spustili vode. Zaenkrat zelo zadovoljen z njimi.