Genocid turkov nad Armenci!

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.078
6.265
113
blizu močvirne prestolnice
Francoski parlament je sprejel zakon, ki v Franciji kot kaznivo dejanje opredeljuje zanikanje, da je bil poboj nad Armenci na začetku 20. stoletja genocid Načelno dejanje Francije!
Upam, da bodo šli po takšni poti tudi ostali evropski narodi. Bojim pa se, da bodo gospodarski interesi ponovno pretehtali načela.
Tisti, ki pozna zgodovino ve, da so turki sistematično uničevali armenski narod v Mali Aziji, to priznanje pa je najmanj, kar lahko da svet za opravičilo Armencem.

I

Izbrisan uporabnik #488

Francija je bila vedno napredna država, po zaslugi francoske revolucije imamo sedaj "demokracijo" in moderne države.

Med drugim je francoska revolucija tudi začela z "zapiranjem" cerkva in podobnimi zadevami, vendar vidimo, da se je problem obdržal.

2. sep 2007
1.538
827
113
Dolenjska
Pa hebala te cerkev! A ne moreš spesniti niti enega posta brez cerkve ali Janše?

ONTOPIC: Vsa čast Franciji za tole. V Turčiji so se pa medtem že začeli protesti.

13. jul 2011
2.677
626
113
Zanikanje zgodovinskih dejstev piča o omejenosti tega, ki zanika, ne bi pa to smelo veljati za kaznivo dejanje. Enako velja za Nemčijo in zanikanje holokavsta. Zdaj manjka samo, da Američani za kaznivo dejanje razglasijo zanikanje njihovega pristanka na Luni.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Zdaj manjka samo, da Američani za kaznivo dejanje razglasijo zanikanje njihovega pristanka na Luni.
cry12bpy.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
To ni nič drugega, kot en mali boost v bližajoči se (in s strani zahoda še kako dobrodošli - biznis, orožje, raztur, padec standarda...) muslimansko-krščanski vojni. Kako predvidljivo
smirk-1.gif
spet na Evroazijskih tleh.
Zakaj ni enkrat svetovna vojna v ZDA? Pa naj potem oni flikajo zjebane zvezne države.
Ne vem, zakaj je francozom tega treba. Zase naj se brigajo, imajo dosti svojih grehov na vesti (od tujske legije in atomskih poskusov na Pacifiku naprej).
Ne podpiram. Dejanje se je obsodilo že, zakaj sedaj potreba po potenciranju?

dentex

Guru
20. sep 2007
2.764
663
113
@goba loči med religijo in verovanjem pravilo No.1
Pozabi to kar so te učili pravilo No.2
Zame je popolnoma nepomembno kdo in kaj je komu naredu pred 70 leti - u bistvu jebe se mi za njih početje. Zame so vsi zmagovalci in ob enem vsi zločinci. Problem je v zanikanju tega.
Vsa čast Francozom, pa čeprav so poslovno taki, da bi ti taščo prodali, čast prodaje mame pripada Italjanom.
To kar so počeli tam se je počelo povsod tudi pri nas, samo zatiskate si oči.
Začnite živeti za to da bodo naši otroci imeli kaj za jest in oblečt in da bodo živeli človeku dostojno življenje tko da ne se jebat

Vsi enaki vsi enakopravni
smile-1.gif

lp D

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.581
5.162
113
Bedasti zakon. Prepričan sem, da imajo Francozi dovolj dela s sami sabo in ne rabijo sprejemati zakonov, da bi narod ne smel oporekati nekemu zgodovinskemu dejstvu. Če bi se šlo Francozom za pravico, ne bi trgovali z državami, kjer so diktature.
Po mojem se država to gre, ko je v buli. Podobno je Miloševiæemu vladanju. Najdimo zunaj sovražnika in nam bo dobro. Ali pa znotraj (muslimane). Pač nekoga, ki je kriv za vse.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.342
7.094
113
pri taščici
Preusmerjanje pozornosti?
Grki so v preteklem desetletju baje med top 10 kupci ameriskega orozja. Mislim da preko 5mrd $.
Novica je na rtv, bral sem jo na ttx.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.175
7.927
113
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
To ni nič drugega, kot en mali boost v bližajoči se (in s strani zahoda še kako dobrodošli - biznis, orožje, raztur, padec standarda...) muslimansko-krščanski vojni. Kako predvidljivo
smirk-1.gif
spet na Evroazijskih tleh.
Zakaj ni enkrat svetovna vojna v ZDA? Pa naj potem oni flikajo zjebane zvezne države.
Ne vem, zakaj je francozom tega treba. Zase naj se brigajo, imajo dosti svojih grehov na vesti (od tujske legije in atomskih poskusov na Pacifiku naprej).
Ne podpiram. Dejanje se je obsodilo že, zakaj sedaj potreba po potenciranju?

467716-post_slo.gif
Ma Francozi so gnide... Tale mala madžarska podgana Sarkozy bo red delal! Raje naj Libiji $ za nafto vrne!

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.175
7.927
113
Gatto napadel? Koji kuratz je Gatto, da bi mene napadal. Povabil sem ga, da pride v moj konec in da mi ga lahko malo potegne...

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.137
5.082
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Francija je bila vedno napredna država, po zaslugi francoske revolucije imamo sedaj "demokracijo" in moderne države.

Med drugim je francoska revolucija tudi začela z "zapiranjem" cerkva in podobnimi zadevami, vendar vidimo, da se je problem obdržal.

Ja pa HADOPI je tudi uvedla