Geni-I - koda za popust

stm

Pripravnik
19. jul 2007
49
0
6
GEN-I ima spet akcijo.

Za nove naročnike:
Če do 30. junija 2014 sklenejo pogodbo z GEN-I in ob tem navedejo KODO (10B0E0), jim prvi mesec zagotovijo električno energijo s 50 % popustom.

Če želite lahko uporabite neomejenokrat to mojo kodo: 10B0E0
ki sem jo dobil kot že obstoječi naročnik.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.080
11.186
113
ne bomo
wink-1.gif

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Zadnje čase sem postal nekaj pozabljiv glede vpisovanja očitkov. Kaj se zgodi če nehaš vpisovati?

Jiggler

Pripravnik
22. jul 2007
637
1
18
Pozabil sem sporočiti števčno stanje! Kakšen bo moj račun?

Pavšalen. S poračunom takoj pri naslednjem računu.
Če ne sporočite stanja števca do 3. dne v mesecu, je na računu upoštevana ocenjena pavšalna poraba. Po prejemu naslednjega števčnega stanja, bo presežek ali primanjkljaj prikazan in upoštevan na naslednjem računu.
Primer:
Zaradi odsotnosti ste pozabili poslati odčitek števca za mesec september. Vaš septembrski račun, ki ga prejmete oktobra, bo upošteval porabo za mesec september, na osnovi povprečne porabe prejšnjega meseca. Ko boste do 3. oktobra sporočili števčno stanje za september, bo razvidno, ali je bila vmes mesečna poraba manjša ali večja od ocenjene. Poračun bo upoštevan na računu za mesec oktober, ki ga boste prejeli sredi novembra.

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Ok. Kaj pa če sploh ne vpisujem, bo pa poračun potem 1x na leto?

map

Guru
6. jul 2008
7.860
1.963
113
najrajš na babi
Jest sem od včeraj uradno priklopljen na Gen. kaj se bolj splača pavšal ali sporočanje? Je pa to mal čudno prejšnji ponudnik Elektro celje je avtomatično odčitaval z elektronskega števca.

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Si kaj računal koliko je GENi cenejši od ECE?

map

Guru
6. jul 2008
7.860
1.963
113
najrajš na babi
Ma nič, bolj za zajebancijo sem šel, kako leto nazaj sem nekaj na tistem kalkulatorju računal, pa mi je isto blo. Mam občutek da zdaj od kar imamo elektronske števce, mam vsak mesec več elektrike. Prej sem plačeval 37 EUR pavšala, pa sem po poračunu še za cca 0,5 do 1 obroka nazaj dobil. Po zamenjavi števcev sem štartal z 42, zdej sem že na 48. po občutku je poraba enaka, še celo oba bojlerja (80l in 10l) sem zamenjal z najnovejšimi A razred, prav tako pralni stroj z nekim A+ razred, pa je račun čedalje večji. Al tak dražijo al kaj vglavnem bomo vidli kaj bo na GEN. Za začetek jim bom ene 3 mesece sporočal, če nimajo avtomatskega odčitavanja, potem bom pa verjetn kr pavšal vsekal.

Mi je pa malo čudno da ni elektronskega odčitavanja. saj za to je posebna služba, ki potem ponudnikom podatke pošiljajo, ne odčituje si nobeden operater sam.

Nazadnje urejeno:

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
a to, da imate zaradi pripeljanega clana vi en mesec zastonj elektriko, pa ne bo noben povedal?:)

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.219
6.999
113
pri taščici
Sicer pa sem na hitro preletel pa nisem našel "pasti v obliki kakšnega aneksa. Sumim pa da je. Najbrž ne moreš septebbra iti spet drugam. Do kdaj se vežeš s tem popustom

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Zadnja veljavna Gen-i koda je tale in ne poteče prej kot 30.6.2014: 04459E

wink-1.gif

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.616
88
48
Citat:
Uporabnik map pravi:
Ma nič, bolj za zajebancijo sem šel, kako leto nazaj sem nekaj na tistem kalkulatorju računal, pa mi je isto blo. Mam občutek da zdaj od kar imamo elektronske števce, mam vsak mesec več elektrike. Prej sem plačeval 37 EUR pavšala, pa sem po poračunu še za cca 0,5 do 1 obroka nazaj dobil. Po zamenjavi števcev sem štartal z 42, zdej sem že na 48. po občutku je poraba enaka, še celo oba bojlerja (80l in 10l) sem zamenjal z najnovejšimi A razred, prav tako pralni stroj z nekim A+ razred, pa je račun čedalje večji. Al tak dražijo al kaj vglavnem bomo vidli kaj bo na GEN. Za začetek jim bom ene 3 mesece sporočal, če nimajo avtomatskega odčitavanja, potem bom pa verjetn kr pavšal vsekal.

Mi je pa malo čudno da ni elektronskega odčitavanja. saj za to je posebna služba, ki potem ponudnikom podatke pošiljajo, ne odčituje si nobeden operater sam.

Tudi če zamenjaš naprave, ki grejejo vodo (bojlerji, pralni in pomivalni stroji), za takšne razreda AAAAAAAAAAAAAAAAAA+++++++++++++++++++++, se pri porabi elektrike ne bo poznalo kaj dosti.

LP

22. jul 2007
13.607
1.776
113
124
Baje so novi elektronski števci zelo občutljivi in beležijo vsakega malega porabnika elektrike v hiši, kar se pri starih ni dogajalo zato je posledično višja poraba.