Citat:
Uporabnik Mare2 pravi:
Če te ne bi poznal, bi mislil, da je vse res. Če se prav spomnim, je po mojem bolj problem v tem, da se ti pri ZM niso pustili nat...
Mene poznal? Mislim da si daleč od tega da lahko rečes da me poznaš,sploh ker vidim da misliš da delam za Triglav.Glede nategovanja bi se pa tudi delo predebatirati dosti, predvsem kdo koga nateguje,etc...ampak mislim da je to veliki večini jasno že ko gre škodo prijaviti. Fino je če si cca tretji v vrsti, boš pred sabo imel pravo predstavo oziroma verjetno kar dve
Včasih smo imeli celo vozni park pri MB ... že par let ne več in moram reči da je veliko lažje sodelovati poslno z njimi.
Citat:
Govoriš, kot da si zastopnik Triglava, na forumu si še celo ponujal svojo storitev posredovanja za Triglav. Si dobil takrat ponudbo(procente)?
Nimam nic proti agentom,ampak sem kar daleč od agenta, delam pa z dostimi, vsi bi mi svoje vizitke "vsilili" da naj jih poklicem ko bo kakšen avto za reg., etc... ampak nekako se mi s tem ne da ukvarjati, ker nocem da stranke name kažejo s prstom " ta mi je rekel naj grem k Mariboru, zdej mam pa same probleme..."
Jaz pa polic nisem posredoval zagotovo ne, za poznane sem sicer zrihtal polico, ker če kolegom ne boš zrihtal, komu boš.
Citat:
Sicer je pa v primeru navedbe prednosti dobro navesti tudi izgubo bonusa v primeru zlonamernega dejanja tretjih oseb. Pri ZM se bonusa ne izgubi.
To je tudi edina stvar ki je mogoče boljša od Triglava, a vseeno ce bi imeli na vašem cenilnem mestu aneko o zadovoljstvu strank, bi bilo stanje kmalu realno prikazano. Seveda ce nebi ankete zadovoljstva prirejali.
Zakaj ne omeniš da Tirglav nudi kvalitetno Asistenco v primeru škode ? Da dostavijo nadomestno vozilo na kraj nesreče?
Ali pa recimo, da lahko parkirisce koristis tudi parkrat letno? Ali pa razbitje stekla ? Ali pa da ko prides k cenilcu, se ne pocutis kot da te nekdo na suho jebe in ti niti sklonjen nisi.
Brez skrbi, poznam te zavarovalniske finte zelo dobro, in tudi hece zakaj je kaksno zavarovanje kdaj cenejse, ampak moje mnenje je, da za 50€ ali pa 100€ , niti pod razno ni vredno prenašati tega obnašanja predvsem vaših cenilcev, komplikacij pri izplačilu škod, velikanskih amortizacijskih zneskov , zavlačevanja pri izplačilu zaradi tega da nebi presegel določene številke izplacil v mesecu, ...etc etc..
Citat:
Kar se tiče ALU platišč je razlika, ali so bili vključeni že v osnovni paket (npr. Highline pri golfu), kar je zabeleženo že v Eurotaxu ali pa so bili dodatno namontirani oz. dokupljeni. V tem primeru bi morali biti tudi na polici "doplačani".
To vsekakor je na polici kot sem že omenil.