Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Imel sem en tak čigumi za lase, s katerim si lahko res naredil špice, pa še iz rok si ga težko spral. Zdaj pa podobnega ne najdem, pa bi rad izvedel kje ga kupim. Imam en got2be modre barve, pa sem denar stran vrgel
Ma tega nisem probal, ampak glede na ostale got2be tole ne more bit enakovredno. Imam enega črnega, kao extra močan, pa je katastrofa. Mora bit čigumi, tak, da komaj z rok spereš.
Napol zastonj sem ga kupil, mislim, da za 3 EUR, pa sem najprej mislil, da so jajca, ampak vidim, da je zakon napram vsem, kar se danes kupi v štacuni.
Res ne vem, kaj bi blo lahko alternativa temu? Prime, kot beton, ko si umivaš roke, se moraš kar potrudit. Stane pa okrog 6 EUR.
V glavnem, tole ni gel, ampak lepilo, ki drži kot
Sem v sparu vzel enega navadnega modre barve, trdota 7 od 8 piše gor in je presenetljivo trden...se lahko spere z vodo in se ne prime na lase kot eni voski. Presenečen.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.