GDesk za UIQ3 telefone

CDS

Pripravnik
17. nov 2007
432
4
18
Ljubljana
www.cassettedeck-service.com
Ker sem v zadnjem času dobil kar precej mailov z vprašanji o omenjenem programu, predlagam, da se vse o njem piše tukaj.

Na kratko:

GDesk je program, ki ti omogoča temeljito spremembo samega prikaza na ekranu, kot tudi samo opravljanje z telefonom.
Program je brezplačen in se ga da dobiti TUKAJ
Lahko si prilagodite telefon svojim željam in potrebam.

Listo podprtih telefonov si lahko ogledate TUKAJ

Pa še nekaj izjemnih desktopov:
Ta je posebej narejen za SE P990...z ostalimi ni ravno združljiv...brez predelav.
vistaultimate.jpg

Pa še ena v stilu Viste:
vistaorig.png

in XP:
xp.jpg

Za vse ljubitelje Alfa Romeo:
alfa1.jpg

alfa2.jpg

alfa3.jpg

alfa4.jpg

Z GDesk-om lahko tudi zamenjate vse ikone v telefonu, pav tako lahko tudi premaknete zgornjo opravilno vrstico na spodnji del ekrana.

Vse posodobitve programa, ozadij, ikon, raznih trikov dobite ipmart

Nazadnje urejeno:

CDS

Pripravnik
17. nov 2007
432
4
18
Ljubljana
www.cassettedeck-service.com
Pa še kratka navodila za inštalacijo:

Prenesete si zadnjo verzijo GDesk 0.24 z strani, raspakirate, ter prenesete datoteko "GDesk.0.24.SIS" na kartico. Zašenete jo in sledite navodilom. Po potrebi si skopirate še ostale .sis datoteke na kartico ter jih poinštalirate.
Sedaj pod Orodja v telefonu poiščete program GDesk in ga zaženete ter začnete z važanjem programov na namizje (Add Programs). Vsakemu programu lahko spremenite ikono z ukazom Set icon...to pa tako, da v meniju za Design (ko ste ga vključili) kliknete na željeni program...za začetek toliko...

dex

Pripravnik
27. sep 2007
80
0
6
Živijo,
PROSIM pripopaj gor link od ikonic iz obeh Alfa tem, full so mi všeč, povsod sem iskal in jih ne morem najti!
Lp

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.495
7.010
113
Ne gre. screenshoti, ki imajo indikator baterije ipd spodaj, so posneti na p990. nobena aplikacija (sploh pa ne gdesk, ki ni niti signana) tega ne more spremeniti oz. nobena doslej ne, kar pa je po moje isto, saj je bilo kar nekaj zanimanja pokazano za tako aplikacijo, pa je še nihče ni naredil.