Gasilec Samo - risanka

damo

Majstr
4. sep 2007
1.019
152
63
Nekaj sem pospravljal po disku in pomotoma zbrisal. Ko gledam po YT, so jih na zahtevo umaknili.

Mi lahko kaka dobra duša da link za download, ali pa rukne na rapidshare, preden froci pogruntajo in bo ogenj v strehi (pa to brez gasilcev)? Rabil bi SLO sinhronizirane, novo izdajo.

krentip

Pripravnik
26. dec 2010
440
0
16
Citat:
Uporabnik damo pravi:
Nekaj sem pospravljal po disku in pomotoma zbrisal. Ko gledam po YT, so jih na zahtevo umaknili.

Mi lahko kaka dobra duša da link za download, ali pa rukne na rapidshare, preden froci pogruntajo in bo ogenj v strehi (pa to brez gasilcev)? Rabil bi SLO sinhronizirane, novo izdajo.

Moji otroci so to pred nekaj leti prerasli - ampak na partisu imaš precej te robe. Je s tistimi risankami kaj narobe?

damo

Majstr
4. sep 2007
1.019
152
63
1. undelete ne bo šel, ker je to disk v playerju, ki nima recycle bin-a

2. Bom pogledal na partis, nisem tam domač. Da mora biti "tanovi", pa zahtevata otroka, saj pri starem ni toliko akcije.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik damo pravi:
1. undelete ne bo šel, ker je to disk v playerju, ki nima recycle bin-a

Ni to takšen undelete iz koša. Disk daš v računalnik in zaženeš program, ki pregleda disk in poišče kaj se da rešit (da se rešit skoraj vse, če nisi po izbrisu nič novega gor zapisoval). Sam uporabljam Recuva.