GarminXT-Nokia5800 ne vidim kart

toli

Zelenc'
13. avg 2008
7
0
1
Pri namestitvi XT sem dobil sporočilo"Aplikacija ni združljiva s telefonom.Želite vseeno nadaljevati? Kliknil sem DA in aplikacija se mi je normalno naložila. Po navodilih sem odklenil XT ter naložil AR 2.2. Normalno sem ustvaril UNL datoteke. Problem je da je aplikacija XT normalno odklenjena, v njej pa ne vidim zemljevidov. Probal sem različne varijante, da sem jih sam odklenil v MapSource oziroma sem naložil že odklenjene. Zemlejvidi niso vidni ! Na telefon sem večkrat naložil in zbrisal XT, različne verzije, mislim pa da mi pri prvem nalaganju ni težil z združljivostjo. Telefon ima zadnji firmware. Ima kdo kakšno idejo kaj naj še naredim?

Frko

Pripravnik
24. jan 2008
649
0
16
Ponavadi nastavitve orodja zemljevidi in označiš zemljevide ki naj bi bili vidni.
Za točna navodila pa poglej v navodilih ali forumu, ker ga sam nimam in sem dal samo predlog kot si prosil.

LP

toli

Zelenc'
13. avg 2008
7
0
1
Vse je OK. Problem je bil v tem, da je pri prvem zagonu potrebno spremeniti sprejem GPS signala iz aparata in treba je počakati da se aparat poveže s sateliti. Nato se prikažejo tudi zemljevidi.Včasih je rešitev čisto enostavna!
LP

lejko

Pripravnik
10. nov 2007
380
0
16
49
Grosuplje
Aha pa na forumu tudi dostikrat napisana
wink-1.gif

Podobne teme