Citat:
Uporabnik bokyto pravi:
Žal pri nas premoremo nekaj teh delnic in je tako, kot sem napisal. Res žal ampak očitno gre za napačne poteze vodilnih pri podjetju to opravičujejo z poplavo pol-izdelkov, katerim ni konca in kraja. Trenutno smo v odprodajni fazi in se umikamo iz posla.
Torej podjetje, ki je defakto skoraj standard v avioniki, navtiki, geodetski satelitski kartografiji... bo zato, ker se mali mlinčki, na katere kitajčki lepijo Garmin nalepke in SW, za katerega vedo, da gre večina čez travnik in je le marketinško prisoten (za privabljanje kupcev preko mularije) kobajagi ne prodajajo.Podjetje, ki ima najudarnejši prodor v EU, vzhodni evropi in južni ameriki na področju cestne navigacije... Tako podjetje bo propadlo? Zakaj že.
Dej ne kvasi neumnosti.
BTW, po koliko prodajaš delnice? Če si tako siguren, mi jih daj po 80% ponedeljkove cene. Če si za, ti na ZS pošljem EC al pa BB konto, povej kam ti pošljem buy ticket in sva opravila.
Edit: Zdaj sem opazil, ko sem šel malo brskat, Ti si Leeja iz GS prebral in nam to tu serviral. Le beri njegove analize, le daj. Večjega paranojika v finančni industriji ni in ga še lep čas ne bo. Njegove analize so povzročile že toliko škode, da je joj. Sploh pa Goldman Sachs market maker naj raje gobec drži, so se že dobro izkazali v zadnjih nekaj mesecih, aneda.