Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
V roke mi je prišel nuvi 2797, ko se malo vozim je zaslon nametan z raznimi poi točkami, pumpe, banke in mati, trgovska središča, je tega preveč in me zanima kje to odstranim te točke. Hvala za odgovor
menu icon in the lower right corner to open Map Tools
Some devices may display a
menu or
wrench icon, or
menu in this spot
Touch Up Ahead. On the right side of the screen, the device will display icons or descriptions of the POI categories displayed on the map.
Touch any of the icon categories on the right
Touch the
wrench icon in the upper left corner
Touch the category you wish to change
Touch the + icon next to the desired POI category or Custom Search a business name or category
If desired, hold down and drag the
arrow icons on the right to change the order of the categories
Touch Save
For POI icons to be visible, your device must be in an active route (i.e. the device is currently navigating to a specific point) and the map must be zoomed in to at least 0.8 miles. The farther zoomed out the map is, the fewer POI icons will be displayed. Beyond 0.8 miles, only the icons for saved locations will be shown.
Although POI icons will be visible in all three map views, the zoom level will only be shown in the North Up and Track Up views.
Res je. Je pa potrebno vedeti, da taka osnovna vprašanja ne postavljajo samo mladi, lahko so tudi starejši 65 + kamor sodim tudi jaz in nismo ravno vešči takih stvari.
Se razume. Da pa ne bo pomote, iz glave tudi sam nebi nikoli znal na odgovorit na to vprašanje, je pa res, da znam googlat in odgovor sem dobil v 10 sekundah
Kaj če bi najprej vprašal pr'jatle ki jih poznam?
Kaj če nisem (!) vešč garmina? (leta NISO važna!)
Kaj če mi je Vaša - Alter - razlaga bolj jasna?
Kaj če ste to doživieli iz prve roke in opazili nekaj drugega, kar piše v tujejezičnih(!) navodilih.
Sarcas ON
Zgleda, da se ponudil spomenik prezgodaj in napačnemu. Rešitev si googlal in rabil 10 sec.
Sarcasm OFF
rabimo dva taka smeškota!
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.