Garmin nuvi 250W

kaka

Pripravnik
26. apr 2008
76
0
6
Zanima me ali je na nuvi 250W možno , da te opozarja (glasovno ali pa kakšen pisk) , če prekoračiš omejitev hitrosti, v naselju v mesto oziroma vsepovsod.
Imam pa na GARMINU naloženo vse kar je možno.

Nazadnje urejeno:

kaka

Pripravnik
26. apr 2008
76
0
6
Vse deluje v redu , ko pridem v območje omejitve hitrosti se mi pojavi na vrhu garmina rdečo in zvokovni ton , to je zaenkrat v redu , zanima me ali je možno , da te opozori govorno?

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne podpira ne mp3 ne wav
smile-1.gif
Lahko pa proba, saj v bazi POI je tudi datoteka, ki ima vse točke..

mmotorrad

Zelenc'
16. jul 2008
9
0
1
pozdrav
zainTrigiralo me je ..drugače pa ima na garminu NALOŽENO VSE!
PROSIM KUPIL SEM GA PREJŠNJI TEDEN IN SEM TOTAL BUTEC ZANJ..TOREJ KAJ VSE LAHKO NALOŽIM IN KAKO...PROSIM POMOČ!

TNX

I

Izbrisan uporabnik #488

Vzemi si čas, preberi navodila in malo po forumu in spoznavaj to sila preprosto napravo. Če ne bo šlo, pač nisi tehnični tip. Načeloma pa ne rabiš nič nalagati, naprava deluje out of box.

mmotorrad

Zelenc'
16. jul 2008
9
0
1
RES HVALA...ČE BI TI BIL TAK ANALFABET NA PODROČJU KJER JAZ NISEM..BI TI SIGURNO NEE ODGOVORIL TAKO..
TOLIKO O KULTURI KOMUNIKACIJE!

HVALA

I

Izbrisan uporabnik #488

Poglej. Tu se vsi trudimo in pomagamo, pišemo navodila, prilagamo slike, vendar če ne poskusiš in se ne potrudiš in takoj vprašaš, čeprav je vse v navodilih, se raje vprašaj.

Postavi si naslednje vprašanje.

Si vklopil napravo in deluje in kaj pogrešeš?

Ti pa si kar tu neka vprašanja postavil, da bi rad nekaj naložil na napravo itd.

Kaj sploh hočeš?

Model 250 ima nameščeno celotno karto Evrope. Si tako len, da si niti na škatli nisi pogledal pokritosti zemljevida?

Vklopi napravo in jo uporabljaj, je v slovenščini in ima slovenske menije.

Na karto lahko namestiš (kupiš) dodatne zemljevide za pohodništvo in za države vzhodne Evrope, Balkana, ZDA itd. odvisno kaj pač rabiš...

Na karto lahko namestiš dodatne točke/cilje, to pa je tudi vse pri modelu 250.

Želim ti res dobro in predlagam, da si prebereš ultra kratka navodila v slovenščini, ki si jih dobil poleg ter greš z napravo na teren ij jo preizkusiš.

Nato pa postavljaj tu konkretna vprašanja Z MALIMI ČRKAMI in vsi ti bodo z veseljem odgovorili.

p.s. vsak začetek je težak, če si "pameten".

Roby11

Pripravnik
16. nov 2007
501
0
16
Maribor
točno tako kot pravi snacer. malo je treba uporabiti iskalnik. če bi v vsakem postu opisovali in prilagali slike bi bilo tega preveč. tudi sam sem bil na začetku tak, ampak z malo truda se najde za vsakega laika nekaj.

Pa lep pozdrav, Robi