Garmin Nuvi 1350 SE NE PRIŽGE

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.396
381
83
Ljubljana
Zanima me, zakaj se omenjena naprava ne prižge...

Začne se zaganjati, kaže garmin znak in nato garmin (all rights reservd) potem se pa sam ugasne...

Nisem delal nič, nič nalagal, samo v avtu je bil 2 dni.

Vsak predlog je toplo dobrodošel

Hvala

Frko

Pripravnik
24. jan 2008
649
0
16
Poglej kje ima tipko za resetiranje - ponavadi spodaj poleg serijske številke in resetiraj ko se prižge.
Poizkusi ga še preko USB nadgraditi z WebUpdaterjem, drugače pa kot je napisal Malisale bo res potreben servis.

LP

Nazadnje urejeno:

malisale

Pripravnik
2. sep 2007
282
0
16
Probaj priklopit na kakšen drug računalnik (oz na avtovžigalnik) da vidiš če je enako. In če je, verjetno servis.

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.396
381
83
Ljubljana
Do sem pride, potem se pa zaštarta....
820680-Slike12.12010.jpg

Priponke

• 820680-Slike12.12010.jpg
    820680-Slike12.12010.jpg
    54,8 KB · Ogledi: 410

Frko

Pripravnik
24. jan 2008
649
0
16
V navodilih je napisano in na skici tudi opisano kje se nahaja ta gumb. Kot sem napisal je ponavadi na spodnjem delu naprave poleg številk, prekriva ga tudi folija in je zelo droben, tako da boš moral odstraniti to folijo in uporabiti npr. konico (zaprtega) kulija.

V primeru da Ti na forumu nasveti članov ne bodo pomagali, pa naj Te potolaži vsaj to, da boš iz sevrvisa v najkrašem časi dobil popravljenega oziroma novega glede na vrsto napake.

LP

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Pod napisom se vidi, da hoče nekaj preverjati ali nadgrajevati. Poizkusi še enkrat nadgraditi napravo preko webupdater programa. Je pa zadnjič znanec tudi pojamral, da se mu naprava ne prižge in pride samo do napisa Garmin, potem se pa ustavi. In sem jo nesel domov, jo priključil na usb in sem jo pustil nekaj ur, potem se je pa prižgala brez problema.

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.396
381
83
Ljubljana
reset button ne najdem, in ga tudi ni pod nobeno nalepko spodaj.... Ne pod sesrisko št. nalepke in ne pod CE FC nalepko

elth

Pripravnik
20. avg 2007
417
24
18
Kavčke
Takle zaslon dobiš ponavadi ko si naložiš dodatne karte.Direktno v napravo ali spominsko kartico.

jJack

Pripravnik
17. maj 2008
53
0
6
Mislim, da te nove serije nimajo reset gumbka!

Sem pa imel podoben primer in sicer z 2-3x uporabljenim garminom. In sicer naprava je delovala, ker je skoz javlal da nima signala satelitov (bil sem v hiši), ekran je bil pa črn oz. se ni nič videlo na napravi. Po krajšem testiranju in ugotavljanju napake opazim, da če nagnem napravo, se zelo zelo slabo vidi na ekran. Grem v nastavitve, nastavim svetilnost ekrana in vse ostale nastavitve za zaslon naprave, vendar nič. Pokličem Geoset in mi serviser reče, da naj nadgradnjo naredim. Tudi po nadgradnji nič bolš z napravo. Tako, da je na koncu romala na servis.

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.396
381
83
Ljubljana
fora je v tem da ne morm narediti web updata ker ga ne zazna, se ne prižge

ne vem kako bi ga sofwarsko flashal in na novo naložil

Frko

Pripravnik
24. jan 2008
649
0
16
Če imaš kakšne zemljevide na kartici, poizkusi vzeti karico ven preden ga prižgeš.
Pa si pozkusil narediti reset takrat ko se vklopi?

LP

ac64

Zelenc'
10. nov 2007
10
0
1
Resetira se v spodnjem delu ekrana, tam držiš porst in pritisneš gumb na vklop. Pomoje ni napolnjena baterija. Ali ti na zaslonu prikaže računalnik ko ga priklopiš na PC. najbolje ga je napolnit v avtomobilu.
Lp