Garmin Nüvi Phone

Bane_

Pripravnik
19. jun 2008
95
0
6
No nekaj se tudi v to smer premika glede Nuvi phone.
aplauz.gif

Garmin Nüvi Phone

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja, zamujajo že kakšno leto, jaz pa tudi že moram počasi menjati gsm
smile-1.gif

Bane_

Pripravnik
19. jun 2008
95
0
6
Jaz sem že vmes obupal z čakanjem in si kupil HTC
smile-1.gif
Mobile XT dela cisto vredu na njem.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
In kje bo njihova prednost?
sprasujem se.gif

GPS ima že vsak drugi telefon, da na tem področju ne more bit kaj novega. Če bi prišli pred letom in pol, potem OK.

Garmin XT pa tudi že obstaja.

Nazadnje urejeno:

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
V bistvu se je saga začela sredi 2007. Takrat so napovedali nuviphone, a ga "zaradi neprimernosti zaradi vodafona" šli popolnoma spreminjat, ker naj bi baje bil software neprimeren za vsakdanjega uporabnika... mislim... keri izgovor...

Potem je bil končno napovedan za cebit 2009, a so ga spet premaknili za nekaj mesecev.. sedaj je končno tako daleč, da bi ga lahko izdali, ampak so ga spremenili tako programsko, kot tudi fizični izgled.

Je pa nekaj drugega... nuviphone ima podporo in možnost dostopa do LBS, torej navigacij prihodnosti.

I

Izbrisan uporabnik #488

Tudi jaz se sprašujem v čem je prednost dragega Mercedesa
smile-1.gif
napram drugim solidno izdelanim avtom.
Sicer pa če kupiš in odšteješ novec za Garmin XT in karte to tudi stane lep denar ...
Verjetno bo na napravi integrirana karta, priloženi nosilci itd. kar je drugače potrebno večinoma dokupiti, tako da je treba gledati na zadevo tudi iz stroškovnega vidika.
Če pa bo po funkcijah skromnejši kot konkurenca in še predrag pa bo trg s svojimi zakonitostmi pokazal svoje...

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Sicer pa če kupiš in odšteješ novec za Garmin XT in karte to tudi stane lep denar ...

Verjamem samo v plačilo hardwera. :p Programi so "zastonj"

raners

Majstr
4. mar 2008
2.824
442
83
Pa kaj ne razumem prav al na G20 nebo že ob nakupu naložene garmin navigacije in kart? Pa kaj zaslon na G20 je touchscreen al ne? Kaj je G20 drsni telefon (se odpre) ali ima samo zaslon in par tipk spodaj?

Meni osebno (glede na to, da se pogovarjamo o telefonih) je bolj všeč G20 (se mi zdijo ravno primerne mere telefona)...

Bomo videli, ko bodo znane čisto vse specifikacije telefona.
Znata pa ob solidni ceni pomoje zmešat štrene ostalim proizvajalcem telefonov...

raners

Majstr
4. mar 2008
2.824
442
83
Sem že malo poguglal in našel odgovore... Karte bodo naložene,zaslon je touchscreen, ni drsni telefon, tako da videt je kull.

Bomo videli naslednji teden, kaj bodo rekli glede cene...

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Meni se bolj drugi dopade. Če že kupiš Garmin Phone naj bo vsaj garminu podoben
smile-1.gif

Ta drugi je kot kakšna Nokia po dizajnu. V tistem primeru, bi pa raje imel Nokio.

I

Izbrisan uporabnik #488

winblowse ima, to je problem
smile-1.gif
Pa ni razširitvenen kartice?

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
To obracanje imajo ze Nokie. Drugace pa, ce jim bo prioriteta navigacija in ne telefonske funkcije, potem bo tole sigurno boljse od XT-ja. Ce bo pa na nivoju XT-ja ( zaostajanje, iskanje satelitov v nedogled, itd...), potem ne bo vreden svojega denarja.