Garmin ne riše map

Lotrek

Zelenc'
29. mar 2009
8
0
1
Pozdravleni
Na vašem forumu sem še čisto frišn in upam, da mi boste dali nasvet, kako lahko odpravim po mojem precej nenavadno napako. Imam Garmina Nuvi 350, kjer je naložen City Navigator Europe NT 2009. Dela super - dokler sem v Sloveniji in riše mape tudi za tujino, ko pa pridem v Avstrijo ali Nemčijo ne riše map. Vodenje dela normalno.
lp

I

Izbrisan uporabnik #488

Imaš samo to karto vklopljeno?
Mogoče naredi update naprave še preko webudatera, drugo mi ne pade na pamet.

Lotrek

Zelenc'
29. mar 2009
8
0
1
Pozdravljen
Imam vključeno samo to mapo in naredil sem tudi že update, pa nič ne pomaga. Izgleda, da je res neka "leva" napaka.

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.205
26
48
Da ni v garmina prenešena samo Slovenija? Tudi v AR zmanjka kart, ko greš čez mejo.

Lotrek

Zelenc'
29. mar 2009
8
0
1
Če dam pot npr. : LJ --> Amsterdam ( ali katero koli mesto ) mi v Sloveniji normalno izračuna in izriše pot, ko pa pridem do križišča pri Beljaku ne riše več; računa pa. In obratno: risati začne šele v SLO. AR imam na SD kartici in sem jo odstranil, če kaj zeza, pa je bilo isto.

senator

Pripravnik
15. apr 2008
75
0
6
slo
Citat:
Uporabnik Lotrek pravi:
Če dam pot npr. : LJ --> Amsterdam ( ali katero koli mesto ) mi v Sloveniji normalno izračuna in izriše pot, ko pa pridem do križišča pri Beljaku ne riše več; računa pa. In obratno: risati začne šele v SLO. AR imam na SD kartici in sem jo odstranil, če kaj zeza, pa je bilo isto.

Pozicioniraj se na npr. Paris . Poglej če ti prikaže mesto v detajle vključno z poi eu.
In nato poizkusi ruto npr. do Amstrdama.

Lotrek

Zelenc'
29. mar 2009
8
0
1
Poizkusil tudi to, pa deluje normalno. Verjetno v tujini nebi. Ali je možno, ker je naprava že malo v letih ( software ver. 6.00), da ne zmore najnovejšga CN Europe NT 2009?

voznikvozniku

Fizikalc
3. okt 2007
398
31
28
Problem je v updatu naprave, baje ima zadnji za model 350 neko napako..poizkušaj dobit starega..meni so sicer rekli, da pomaga, če ob vključitvi naprave vseskozi držiš na spodnjem levem koncu ekrana, pa da te potem naprava vpraša, če zbriše vse uporabniške podatke..samo, do sedaj se meni ta oznaka še ni pokazala..drugače pa pokliče na Geoset, tam vedo za to napako..

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Šele zdaj vidim da imaš Nuvija 350, ne vem zakaj sem imel v mislih 205, skratka, moj 300 je v bistvu enaka naprava samo z manj internega spomina in brez težav prebavi 2009 kartografijo. SW je tudi 6.00.