Garmin ne dela

placki

Pripravnik
10. apr 2008
49
3
8
Danes sem po dveh dneh spet hotel uporabiti Garmina vendar ko sem ga vklopil se mi nikakor ni hotel zagnati. Loading maps piše. Ko sem držal drsnik za vklop nekaj sekund (piše v navodilih) sem lahko prišel v nastavitve kjer sem ugotovil, da ni nobene karte več naložene. Tudi jezik je samo angleški. PC in Garmin se mi nočeta povezati? Kaj narediti? Kje je servis? Ali se je že to kakšnemu kdaj naredilo? Sicer pa imam Nuvi 760, za piko na i pa grem konec drugega tedna dopust v Francijo.

Prosim pomagajte!!!

Hvala

Frko

Pripravnik
24. jan 2008
649
0
16
Servis

Geoset d.o.o.
Poslovna cona A 22
4208 Šenčur

vse ostale podatke najdeš na:
http://www.garmin.si/view_doc.php?view_doc=3

Še prej pa probaj ponovno namestiti zemljevide. Ne vem katero znamko Garmina imaš, ker nekatere zahtevajo za prenos vsaj polovično napolnjene baterije, če že ne 100%.

placki

Pripravnik
10. apr 2008
49
3
8
Zemljevide bi že namestil, vendar mi naprave sploh ne najde. Sem jih pa poiskusil namestiti na kartico, ki mi jo najde vendar mi prav tako ne zazna.

I

Izbrisan uporabnik #488

Najbrž kak defekt. Pred tem nisi nikoli nič nalagal na napravo? Je še out of box?

Frko

Pripravnik
24. jan 2008
649
0
16
Če imaš čitalec kartic poizkusi prenesti zemljevide preko njega, drugače pa če nima kakšen član podobnih izkušenj res najbolje da se obrneš jutri na sevis.

Mogoče pa Ti bodo svetovali tudi preko telefona ali e_pošte, če lahko popraviš to sam.

LP

placki

Pripravnik
10. apr 2008
49
3
8
V bistvu sem naložil razne POI-je, sem pa prejšni dan naredil plan vožnje za dva dni. Vse delalo super potem pa black out.

placki

Pripravnik
10. apr 2008
49
3
8
Jaz sem samo naredil dve načrtovani poti, izklopil Garmina, čez dva dni pa 'štala'. Bom poklical servis jutri, da vidim kaj pravijo.

Frko

Pripravnik
24. jan 2008
649
0
16
Pa si probal ponovno naložiti karte iz Mapsourca?
Drugače pa res ne preostane drugega.

LP

placki

Pripravnik
10. apr 2008
49
3
8
Probal sem, vendar ne moreš ker se sploh ne poveže z Garminom. Poveže pa se z SD kartico(?) na katero sem naložil karte. Karte so v napravi (vklopljene) toda na na ekranu ni nič. Za Garmina karte ne obstajajo!!