GARMIN MOBILE XT - SAMSUNG SGH G810

devijadi

Zelenc'
11. jan 2009
2
0
1
jst mam na sgh-ju naložene Adria route in Google maps.oboje je delalo super,od včeraj pa kot trenutni položaj zazna nekje nad Italijo in ga nikakor ne morem spremeniti.
če kdo ve kaj je treba ga prosim za odgvor-preden grem na novo naložit
sprasujem se.gif

devijadi

Zelenc'
11. jan 2009
2
0
1
je že v redu.zadeva se je uredila sama.morda je šlo za kakšno napako v sistemu GPS......

tkma

Zelenc'
15. dec 2008
15
0
1
zanima me če je iskanje satelitov kaj povezano z velikostjo naloženih kart, jaz sem imel naložen celotno cn2008, adria topo in adria rout in se mi je povezoval gps od 3-5min., ko pa sem na novo naložil z Mapsourcom le del cn2009, in komplet adrio rout in topo (sedaj je velikost 600Mb prej pa 1.6G-približno) mi najde signal v 3-5 sekundah, kar ne morem verjet tej hitrosti
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

robin

Zelenc'
15. mar 2009
1
0
1
Zdravo
A lahko prosim za malo pomoči: naložil sem garmin mobil xt navigacijo in sem vse uspešno izpeljal imam samsunga SGH-g810 in ko poskušam vzpostaviti povezavo z GPS mi ponudi le :dovoljena je samo povezava z napravo garmin GPS in združ. novi GPS v par-vse sem že poskusil in pol ure zunaj povezoval vendar mi znova in znova napiše: iščem napravo GPS pol pa :NI MOGOČE NAJTI NAPRAVE GPS.Poskusi znova?Nikjer mi pa ne ponudi možnosti povezave z notranjim GPS-som.
Kaj delam narobe ker sem že izgubo živce-trikrat sem že na nov naložil pa ga pred iskanjem vgasnil pa znova prižgal pa noče in noče.
LEPO PROSIM ZA POMOČ
PROSIM!!!!!!!!!