Garmin Mapinstall Mac OSX kako dodati vanj karte?

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
A kdo ve kako se dodajajo zemljevidi in kam se jih skopira ali karkoli, da bi jih lahko nalagal na navigacijo.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Najprej jih moraš v Windowsih pretvorit v nek drug format. (ja, vem, ironija...). Potem zadeva deluje podobno kot na Windowsih.

Še najbolje je, da se greš boot camp / vmware varianto in še naprej delaš z Mapsource-om.

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Sem že uredil, drugače hvala ja res je pretvoriš vse z programom map converter od garmina lepo prej karte poštimaš tako kot ti paše, narediš export program lepo karte spakira v tgz format prestaviš jih na maca tam jih odpakiraš in instaliraš samo z klikanjem je pa lepše delat z mapinstallom kot z mapsourcom vsaj meni. Pa še fino maš dodatne programe za urejanje Garmin POI Loader in Garmin Road trip kot planner ma mac je res zakon. Sam še navigacija za njega manjka pa bo.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Ni ravno tak zakon, če rabiš Windowse, da sploh lahko karte dobiš.
smirk-1.gif

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Sem najdu tudi drugo opcijo za to in sicer BS ampak o tem kje drugje. Zdej pa ziher več ne rabim PCja.

I

Izbrisan uporabnik #488

GarminOS je na Linux platformi
smile-1.gif

bokyto: daj malo pokaži kake screenshote, da še drugi vidimo kako izgleda na macosu, če ti ni težko.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Nice...

1. Hitra primerjava z Mapsource-om? A je kaka stvar, ki je tu ne moreš delat?

2. Slovenski meniji?

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Vse lahko počneš kot tam sam da so programi ločeni naprimer za route planirat imaš Garmin Road trip, instaler za karte dodajat je pa vse v slovenščini.