Garmin MAP PILOT v MB

scott

Pripravnik
1. sep 2007
405
1
18
Je že kdo updatal Garmin® MAP PILOT v Mercedesu? Originalne SD kartice navaden Garmin ne prebere, vsaj moj Nuvi ne.
Imam verzijo kart 2014 V2.3. pa bi rad novejšo.
Gre z MB Download Managerjem?
Je free?

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Prvo se moreš registrirat in šele nato ti bo MB manager našel posodobitve če obstajajo.
Če preveriš vsebino SD boš videl, da so karte v drugačnem formatu kot jih uporablja nuvi.

Če bi rad novejšo verzijo bo potreben nakup, ki je če se ne motim cca 200€+ na kakšne pašnike pozabi, ker so dobro zaščitili vse skupaj.

scott

Pripravnik
1. sep 2007
405
1
18
Sem ravnokar updatal na verzijo 2015 V4.0.
Karte na SD kartici so res v drugačnem formatu in drugače imenovane, kot na Nuviju.
Gre pa enostavno z MB Download Managerjem. Registrirat se ni potrebno saj DM sam iz SD kartice najde Vin (Vehicle Identification Number) mojega avta. Očitno se pri aktivaciji navigacije avto in Garmin povežeta?
confused-1.gif

Je pa zastonj
cool-1.gif
in dela.

Thnx

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Ko zaženeš download manager se moraš prijavit in če se predhodno nisi registriral za MB račun, se ne moreš prijavit.

p.s.
Če bi prečital zs, ki sem ti ga poslal, bi sedaj vedeli kaj naredi, tako pa
smirk-1.gif

scott

Pripravnik
1. sep 2007
405
1
18
Nobene prijave in registracije ni potrebne. Takoj pa download manager čekira SD.

scott

Pripravnik
1. sep 2007
405
1
18
Ni isti strani imaš Installation instructions, kjer lepo piše "No username and password is required, please choose a username and password randomly as this will not be saved and click on “Login”. Klikneš karkoli in gre naprej.

Podobne teme