Garmin iskanje in več map...

TeMpL

2000. registrirani uporabnik
9. dec 2007
40
0
6
Imam težave pri iskanj mest ulic, če sta naloženi hkrati AR 2.10 in pa CN2088, išče nasloven/ulice samo v CN2008 bazi..
če na naloæim AR2.10 išæe po AR in najde vse naslove, deluje tudi, če naložim CN brez slowenije, vendar potemzadeva išče samo pa AR in ne po CN2008..
HMM?

Rašitev?

Macola20

Pripravnik
17. sep 2007
286
2
18
confused-1.gif
ne vem zakaj bi hotel, da hkrati ti išče po CN 2008 in AR. Mislim, da tudi ni mogoče. Ali imaš CN brez SLO + AR ali pa imaš vse iz CN. Kolikor je meni poznano ima AR vse kar ima CN in še kaj zraven.
Če se ti bodo prekrivali zemljevidi ti lahko zmede napravo, je pa res da s prekrivanjem nimam izkušenj, ker sem mi nikoli ne prekrivajo
smile-1.gif

TeMpL

9. dec 2007
40
0
6
Glej:

Če naložim kompet CN2008 search po CN2008 dela, torej tudi po ostalih državah izven juge.
če na tej karti odstranim slo+cro+bih zadeva iše samo po slo+cro+bih, nikakor ne najde več mesta v nemciji, ker ne moreš izbrati države/samo regijo. (če pa imem po recnt finds, mesto iz nemčije, zna navigirat do tja).
Garmin je Vista HCX, lahko ima naložen samo en gmapsupp.img torej morajo sve mape v ta imga, ki ga pa verjetno mapsource (napačno zgenerira)... EH ?
Ideja?
Kako je potem s tranzicijo iz ene map v drugo torej routanje iz slo v avstijo in obratno?

Nazadnje urejeno:

Macola20

Pripravnik
17. sep 2007
286
2
18
Sam imam tudi vse v eni mapi (npr. A in I) iz CN in (SLO in HR) iz AR in mi dela iskalnik po vseh državah in tudi routanje.

Se pravi imaš naloženo A, I, D,.... iz CN ter SLO in HR iz AR in ko daš najdi ne moreš izbrati držav iz CN ampak samo iz AR, če te prav razumem?
V napravi pa imaš MapSourcu obkljukana oba zemljevida, CN in AR?

Imam pa tudi sam zadnje čase velike težave z zagonom, po začetnem logu od Garmina se mi ugasne in vrne v osnovni meni, pa tudi ne najdem primerne rešitve.

TeMpL

9. dec 2007
40
0
6
Da točno tako je. (Vista HCX) (vedar sploh ne ponudi izbire držav ampak samo regije/ če dam gor kompleten CN2k8, lahko izbirm države, samo ni dveh slovenij, kot pri Mobile XT, zato nikakor ne gre iskat po naslovih v AR), to katere mape so vklopljene al ne , na visti pri iskanju naslovov ne naredi dobene spremembe, samo v prikazanih kartah...)

Zdeva na Garmin Mobile XT deluje, vendar tam sta 2 "fajla" (oz dva img.ja) kompletna nc2K8 IN pa AR2.10.. tam sta edino 2 sloveniji.
Slovenia = CN2k3
Slovenija = AR2.10 (po izbiri džav pa regije SLO/CRO/BIH) , nato mesta