Garmin in središče mesta

Basist

Zelenc'
12. avg 2009
1
0
1
Pozdravljeni,

zanima me ali kdo ve kako se da v Garminu nastavit, da namesto da izbereš ulico v mesto, izbereš kar središče mesta kot cilj tvojega potovanja. Ko si na potovanju je to zelo uporabno, ker itak nekega mesta ne poznaš in je tvoj cilj največkrat ogled središča mesta. Vem, da nekateri GPS tole omogočajo.
Hvala!
LP,B

ecan

Pripravnik
11. avg 2007
371
0
16
Ko nastavljaš destinacijo ne iščeš pod "NASLOVI" pač pa greš pod "MESTA" kjer izbereš mesto in pojdi.

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Kar je ponavadi bolje, ker če samo izbereš mesto je daleč od tega, da te bo peljal v center, preizkušeno na lastni koži.

ecan

Pripravnik
11. avg 2007
371
0
16
Kako pa veš kje je center mesta, če je mesto tuje in ga ne poznaš?

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.128
1.079
113
Kaj pa sploh je "center mesta"? Tudi če mesto poznaš.
Kam bi ti kot gospa Preračunavam peljal enega Nemca v "center" Ljubljane.
Jaz bi ga poslal na prkirišče pri Tivoliju.
Nekdo drug na parkirišče na kongresnem trgu.
Za nekoda je "center" Ljubljane pri tromostovju, kamor pa lahko pride samo peš.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik ecan pravi:
Kako pa veš kje je center mesta, če je mesto tuje in ga ne poznaš?

Odpreš Google maps in še en zavihek, kjer poiščeš mesto in attractions, recimo kaj takega. Bemti, daj ne bodi tako trd. Če res ne znaš, povej kam greš in bomo prav posebej zate našli kako in kam.

ecan

Pripravnik
11. avg 2007
371
0
16
S tem si potrdil mojo trditev v prvem postu, da je izbira "MESTA" kamor te pelje Garmin popolnoma zadovoljiva.

ecan

Pripravnik
11. avg 2007
371
0
16
Nisi repliciral pravemu. Sam znam priti na iskano mesto prav dobro in s tem nimam nobenih problemov. Sugeriral sem namreč

Basistu , ki to sprašuje, da je najenostavneje, da v Garmin menuju izbere "MESTA" in ga bo pripeljal sigurno nekje v središče mesta.

Če bi natančno prebral moj drugi post ko odgovarjam Juriju, ki se ne strinja s tem, in da je na lastni koži to občutil. Sprašujem

namreč NJEGA ne sebe kako pa on v tujem neznanem mestu določi center mesta.(beri komentar jurek1973). Pred vsako vožnjo

lahko pogledaš točno kam te bo Garmin pripeljal in cilj spremeniš, če nisi zadovoljen. Ne vem tudi kako ti z Garminom v Google

najdeš iskane točke.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Se globoko opravičujem za storjeno napako in upam, da nisem kakorkoli užalil tebe in prizadel vseh okoli tebe.
bonk.gif

Bemumast, lej kako si napisal, z vprašajem na koncu!

Citat:
Pred vsako vožnjo lahko pogledaš točno kam te bo Garmin pripeljal in cilj spremeniš, če nisi zadovoljen. Ne vem tudi kako ti z Garminom v Google najdeš iskane točke.
Z Garminom v Googlu??? to tut jaz ne vem, verjemi. A preden greš na pot, ne moreš pogledati, kam greš. Lahko nastaviš pot, ne da se ti pa na net pogledat? Madona, vi se boste za prvim vogalom vsi pogubili.

ecan

Pripravnik
11. avg 2007
371
0
16
Na koncu vsakega vprašalnega stavka vedno stoji vprašaj.

Basist je v svojem postu napisal, da ima Garmina ne pa računalnik in internet.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik ecan pravi:
Na koncu vsakega vprašalnega stavka vedno stoji vprašaj.

Basist je v svojem postu napisal, da ima Garmina ne pa računalnik in internet.
In post, ki ga je napisal, je na alter poslal golob pismonoša?

ecan

Pripravnik
11. avg 2007
371
0
16
Še enkrat pazljivo preberi kaj je Basist napisal v prvem postu:

Pozdravljeni,

zanima me ali kdo ve kako se da v GARMINU nastavit, da namesto da izbereš ulico v mesto, izbereš kar središče mesta kot cilj tvojega potovanja. KO SI NA POTOVANJU je to zelo uporabno, ker itak nekega mesta ne poznaš in je tvoj cilj največkrat ogled središča mesta. Vem, da nekateri GPS tole omogočajo.
Hvala!
LP,B

.....in preberi si kaj si ti na to odgovoril.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Glede na to, da se vadiš, komu si repliciral - Juriju namreč, daj kronološko analiziraj in se ne vadi na gramatiko, ker ti ne gre.

Rest my case.

PS, kadarkoli kam grem, se prej kaj pozanimam in tudi če uletiš kar tako z lufta, ni panike. V vseh mestih so table, ki te vodijo do mesta. Še mala pomoč, v večini mest so mestne hiše v centru. Malo zdrave logike ne škoduje.

ecan raje nehaj, ker ti ne gre.

ecan

Pripravnik
11. avg 2007
371
0
16
Odneham.Že tako sem šel predaleč, da se na teh straneh pregovarjam z brezveznikom, ki odgovarja na vse mogoče načine, samo na bistvo vprašanja te teme ne. (Z Garminom na potovanju in njegova nastavitev za določeno nalogo)

sandiv

Pripravnik
4. sep 2007
268
1
18
Maribor
Že večkrat sem uporabil kot cilj pojdi v mesto in me je vedno pripeljalo OK.
Seveda se v domačem mestu marsikdo ne bi strinjal s ponujenim ciljem, vsak vidi stvari po svoje.
Malo logike tu kljub vsemu velja, ko se približuješ cilju in si recimo oddaljen 300m od cilja in vidiš super parkirišče pač parkiraš tam.
V peš cono ali na glavni trg itak ne moreš, komur je vsakih 100 metrov težko prehodit pa naj bo rajši doma.
evil.gif

Sihc

Pripravnik
7. jul 2009
58
0
6
a prikaz 3D stavb sploh dela v slovenskih mestih.......sem bil v mariboru in mi ni nobene 3D stavbe prikazalo?