GARMIN Colorado

uco

Zelenc'
31. maj 2008
9
0
1
Pozdravljeni,zanima me ali ima kdo kaksne izkusnje z garminom colorado? Trenutnoem v nakupu in najbolj me mika prav ta model...ksni komentarji?
Lp U

elrado

Pripravnik
21. apr 2008
350
0
16
Jaz sem ga videl in valjal po roki :D tak da ti lahko povem da je luštna stvarca, a pomoje predrag za to kar nudi. Mogoče moraš povedati za kaj ga potrebuješ. Mene je na začetku mikal a sem se na koncu odločil za serijo eTrex, ki mi ponujaprav vse kar potrebujem.

LP

uco

Zelenc'
31. maj 2008
9
0
1
Ja lust je ja;)Ja uporablja bi za navigacijo,pohodnistvo in kolesarstvo,verjetn za navtiko...za vodenje izletov,zapisov poti, vpisovanje poti in hoja po sledi, seveda me mika tudi geocaching. Kasneje tudi za resevalske zadeve...No kako se tebi tvoj obnese,kaksne karte imas nalozene?
Hvala U

elrado

Pripravnik
21. apr 2008
350
0
16
Ga nimam ga imajo znanci, in so kar zadovoljni z njim
smile-1.gif
. Več ti pa ne vem povedati.

uco

Zelenc'
31. maj 2008
9
0
1
Bom, verjetn da ga bom vzel. Odlacam se se ali pri nas al v angliji ali ameriki. Potem pa tuki karte nalozim, baje se bodo pri nas znatno pocenile.

enduro600

Zelenc'
4. jun 2008
5
0
1
Živ žav
Imel sem možnost poigrati se malo z Coloradotom,pa moram priznati da sem bil kar razočaran.Najbolj me je motil pretemen ekran (posledica povišane resolucije)in če ni ravno sončen dan,je osvetlitev nujna kar pa hudo obremeni baterije in zmanjša avtonomijo.Ko ga priklopiš na PC ugasne-deluje le kot zunanji disk.V kratkem času ki sem ga imel na razpolago tudi nisem pogruntal zunanjega napajanja (predhodni model ima serijski port),tako da ne vem kako je z napajanjem v avtu,na motorju ali barki.Na netu imaš veliko primerjav obeh modelov,jaz osebno sem še bolj vzljubil 60 CSx.Čez lužo dobiš Colorado 300 za okrog 300 EUR,60 CSx pa za 200 EUR.Naslednji model bo pa verjetno "ta pravi".LP

uco

Zelenc'
31. maj 2008
9
0
1
Hvala,drugače pa čez lužo se že dobi Colorado 400t. Je to ta naslednji model ki si ga imel v mislih.
LP

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.609
710
113
ne-ne-1.gif

razlika je samo v prednaloženih kartah.
Naslednik bo prišel čez dve leti, oz. verjetno prej, ker Colorada ravno ne hvalijo.

Vsakem primeru se splača kupit preko luže.