V soboto sem svojega Garmina 760 skoraj zabrisal skozi okno avta ... med vožnjo :S
Situacija: ustavim se in ugasnem avto, vpraaš ali nadaljuje an baterije? Izberem NE ... Vse OK!
Po cca. 10s ponovno dam kontakt in avto vžgem ... Nuvi nič ... OK! Kriv napajalnik ... Vse pretaknem ... Nič ...
Garmin dol z nosilca, gor nazaj ... Nič ...
Probam pržgat tko ... nč ...
Skratka ... Že na meji, da danes kličem na geoset, da je Nuvi krepnu ...
Vendar mi zvečer ne da miru in lepo doma na toplem po ponovnme poiskusu Nuvi čudežno oživi ...
Preberem ponovno navodila in piše: Pri temperaturah pod 0 stopinj se ne polni ... :S
skratka: če ga puščate v avtu zunaj kot sem jaz do sedaj počel, pričakujte, da vas bo zezal .-..
Men zdej deluje BP ...
Upam, da bo komu kej pomagalo ...
Situacija: ustavim se in ugasnem avto, vpraaš ali nadaljuje an baterije? Izberem NE ... Vse OK!
Po cca. 10s ponovno dam kontakt in avto vžgem ... Nuvi nič ... OK! Kriv napajalnik ... Vse pretaknem ... Nič ...
Garmin dol z nosilca, gor nazaj ... Nič ...
Probam pržgat tko ... nč ...
Skratka ... Že na meji, da danes kličem na geoset, da je Nuvi krepnu ...
Vendar mi zvečer ne da miru in lepo doma na toplem po ponovnme poiskusu Nuvi čudežno oživi ...
Preberem ponovno navodila in piše: Pri temperaturah pod 0 stopinj se ne polni ... :S
skratka: če ga puščate v avtu zunaj kot sem jaz do sedaj počel, pričakujte, da vas bo zezal .-..
Men zdej deluje BP ...
Upam, da bo komu kej pomagalo ...